Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα...

Στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος προκρίθηκαν τα τρία από τα έξι πληρώματα καθώς τα άλλα τρία διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στα 12 καλύτερα πληρώματα σε επαναληπτικούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Τριανταφυλλιά Καλαμπόκα και Χριστίνα Γιαζιτζίδου είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αφού κατέκτησαν την πρώτη θέση στους προκριματικούς αγώνες (2χ ελ. βαρών), εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στον ημιτελικό. Με μία αντίστοιχα εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν την πρώτη θέση οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Λευτέρης Κόνσολας και εξασφάλισαν και αυτοί απευθείας μια θέση στον τελικό.

Επίσης το 4χ ελ. βαρών δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί σε επαναληπτικούς αγώνες, καθώς οι Γιώργος Κόνσολας, Νίκος Αφεντούλης, Μιχάλης Μόρδος και Θεοδόσης Τραύλος τερμάτισαν 3οι στη σειρά τους εξασφαλίζοντας έτσι μία απευθείας θέση στον ημιτελικό.

Πραγματικά άτυχος στάθηκε ο Στέργιος Παπαχρήστος , διότι τερμάτισε 2ος (στο 1χ ανδρών) χάνοντας την πρωτιά για μόλις ένα δευτερόλεπτο. Έτσι στους επαναληπτικούς αγώνες θα χρειαστεί να αγωνιστούν ο Στέργιος Παπαχρήστος (1χ ανδρών), οι Διονύσης Αγγελόπουλος και Κώστας Δούφλιας που τερμάτισαν 4οι στη σειρά τους (2χ) και η Κωνσταντίνα Κουρουμπα που τερμάτισε 6η (1χ γυναικών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: