Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

4 Μετάλλια ο Ν.Α.Ο.Σούδας στα "Σαλαμίνεια 2015"

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Α.Ο. Σούδας από τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας “Σαλαμίνεια 2015”, ανήμερα των εργομετρικών δοκιμασιώνς της Εθνικής Ομάδος, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού προπονητή κωπηλασίας κ. Κώστα Κοντομανώλη.

Στους αγώνες, που διεξήχθησαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στη Σαλαμίνα με συμμετοχή 11 ομίλων και 158 αθλητών από όλη την Ελλάδα, τα πληρώματα του Ν.Α.Ο. Σούδας κατέκτησαν 1 χρυσό, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο και πλασαρίστηκαν μέσα στις πρώτες 6 θέσεις κατάταξης.

Συγκεκριμένα:
1. Κουτσούδης Ιωάννης κατέλαβε την 1η θέση (ΧΡΥΣΟ μετάλλιο) στο σκίφ παίδων.
2. Βαβουλάκης Ιωάννης-Κουτσούδης Ιωάννης κατέλαβαν τη 2η θέση (ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο) στο διπλό σκιφ παίδων
3. Πεδιαδίτης Ευάγγελος κατέλαβε την 2η θέση (ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο) στο σκιφ παίδων ανάπτυξης.
4. Μανανεδάκη Δέσποινα και η Μανανεδάκη Κατερίνα κατέλαβαν την 3η Θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκιφ νεανίδων.
5. Μαργέλη Ηλέκτρα (η μικρή μας) κατέλαβε την 4η θέση στο Σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.
6. Κολοκοτρώνης Γεώργιος κατέλαβε την 4η θέση στο Σκιφ παίδων.
7. Μπαδογιάννης Μάριος – Μπαγογιάννης Ανδρέας (οι νεοφώτιστοι) κατέλαβαν την 5η θέση στο διπλό σκιφ παίδων ανάπτυξης.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς, η Γεν, Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή, καθώς και γονείς των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.
Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΑΝΕΚ LINES - BLUE STAR FERRIES και την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, επίσημους χορηγούς του Τμήματος Κωπηλασίας .

............................

Συμμετοχή αθλητών του Ν.Α.Ο.Σούδας στα Σωματειακά τεστ 

Για τις εργομετρικές δοκιμασίες αθλητών-τριών του Ν.Α.Ο. Σούδας στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, κάτω των 23, εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων , βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 1-11-2015 στα Χανιά ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας Κώστας Κοντομανώλης, ο οποίος για ακόμα μία φορά έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε, δηλώνοντας : « Στη Σούδα γίνεται μία πολύ καλή δουλειά, την οποία στηρίζει τόσο η Ομοσπονδία της Κωπηλασίας όσο και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, παρακολουθώντας από κοντά τα παιδιά που ξεχωρίζουν περισσότερο». Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τα 2α ετήσια (2015-2016) εργομετρικά τεστ της ΕΚΟΦΝΣ (Ομοσπονδία Κωπηλασίας) βάσει του οργανωτικού πλάνου της και για 2η φορά παρίσταται στα Χανιά ομοσπονδιακός προπονητής. Το τεστ, που έγινε εν όψει του σχεδιασμού επιλογής αθλητών/τριών και λειτουργίας των Εθνικών μας ομάδων όλων των κατηγοριών, περιελάμβανε τρέξιμο (5000 χλμ) στο Ε.Σ. Χανίων και στη συνέχεια εργομετρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας. 

Μετείχαν συνολικά 13 αθλητές και αθλήτριες του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ.
Στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, κάτω των 23 οι: Σαριδάκης Γεώργιος (1996), Χαριτάκης Θεόδωρος (1997),
Στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων οι: Κουρκούτης Σταύρος (1999),Κουτσούδης Γιάννης (1999), και Βαβουλάκης Γιάννης (2000).
Στην κατηγορία παίδων οι: Κοκκινάκης Γιάννης (2001), Αρβανιτάκης Θησέας (2001), Κολοκοτρώνης Γεώργιος (2001), Μανανεδάκη Κατερίνα (2001), Πεδιαδίτης Ευάγγελος (2002), Μπαδογιάννης Μάριος (2002), Μπαδογιάννης Ανδρέας (2002), Μαργέλη Ηλέκτρα (2002) .

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους, Δάνος Χωματάς, ενώ τις προσπάθειές τους παρακολούθησε η Γεν. Γραμματέας του Ομίλου Πέπη Κελαϊδή καθώς και γονείς των αθλητών.

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: