Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Με εννέα αθλητές στους Μεσογειακούς Παράκτιας της Πεσκάρας

Με τέσσερα πληρώματα και εννέα συνολικά αθλητές θα εκπροσωπηθεί η ελληνική κωπηλασία στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 28-31 Αυγούστου και είναι υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Επιτροπής .

Η διοργάνωση περιλαμβάνει συνολικά 11 αθλήματα ενώ θα λάβουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 24 χώρες της Μεσογείου.

Στην κωπηλασία ο στίβος είναι 300μ. μήκους και 150μ. πλάτους με τους αθλητές να πηγαίνουν και να επιστρέφουν κάνοντας διαδοχικές στροφές από τις σημαδούρες που θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος.

Τα ελληνικά πληρώματα που αγωνίζονται υπό την αιγίδα της ΕΟΕ προέρχονται όλα από τη Θεσσαλονίκη, τα τρία από τον ΝΟΘ και το ένα από τον ΟΦΘ. 

Πιο συγκεκριμένα το διπλό των ανδρών στελεχώνουν τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας (ΦΩΤΟ), οι δυο παγκόσμιοι πρωταθλητές τόσο στην Ολυμπιακή κωπηλασία όσο και στην Παράκτια πριν περίπου ένα χρόνο στο αντίστοιχο Παγκόσμιο της Θεσσαλονίκης, το τετραπλό των γυναικών οι Στυλιανή Κουμπλή, Μαρία Πέργουλη, Παρασκευή Γιάννου που είχαν κατακτήσει το ασημένιο στο ίδιο παγκόσμιο ενώ μαζί τους θα είναι φέτος και οι Παναγιώτα Γκέκα και Δήμητρα Κουκλοτίδου.

Επίσης στο διπλό θα αγωνιστούν οι Δανάη Τσαντεκίδου και Ελένη Θεολόγη ενώ στο μονό θα αγωνιστεί ο Πασχάλης Κωνσταντάς

Αναλυτικά οι συμμετοχές μας:

Τετραπλό γυναικών
ΝΟΘ
ΓΚΕΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΕΡΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΜΠΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΚΟΥΚΛΟΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διπλό Γυναικών
ΝΟΘ
ΤΣΑΝΤΕΚΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΘΕΟΛΟΓΗ ΕΛΕΝΗ

Διπλό ανδρών
ΟΦΘ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σκιφ ανδρών
ΝΟΘ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: