Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μια από τις καλύτερες χρονιές η φετινή για τον Ν.Α.Ο.Κέρκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο κύκλος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για το Κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ.
Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές για τους Κωπηλάτες του Ομίλου κατακτώντας 8 Πανελλήνια μετάλλια (1 χρυσό, 4 αργυρά και 3 χάλκινα)και στη γενική βαθμολογία όλων των κατηγοριών ανάμεσα σε 30 σωματεία κατετάγη 5ος με 86,5 βαθμούς γενική βαθμολογία.
Πιο συγκεκριμένα στη ΄Β  φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων- Κορασίδων που διεξήχθη στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο 18-19/07 ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 3 πληρώματα και κατέκτησε 2 μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα:
 Αργυρό Μετάλλιο στο 2πλο σκιφ κορασίδων με τις: Βλαχοπούλου Αναστασία και Νικοπάσχου Βικτώρια
Χάλκινο Μετάλλιο στην 8κωπο παίδων με τους:  Γεωργοτά Γιώργο, Σουβλάκη Γιάννη, Κακία Φραγκίσκο, Μερκούρη Γιώργο, Μπάρδη Χρήστο, Άνθη Γιάννη, Κοντό Σπύρο, Μολυβάτο Δήμήτρη και πηδαλιούχο τον Τσιριγκάκη Γιώργο.
Συμμετοχή στο σκιφ παίδων είχε ο Κουρής Βασίλης και αναπληρωματικός στην αποστολή ήταν ο Κορακιανίτης Κων/νος.
Την αποστολή συνόδεψαν ο έφορος του τμήματος Κος  Δημουλής Γιώργος και οι προπονητές κος Νοταρόπουλος Γιώργος και κος Καλέντζης Στέφανος.
Δηλώσεις Αρχιπροπονητή Νοταρόπουλου:  Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Κωπηλατικό τμήμα κατατάχθηκε στη γενική βαθμολόγια της ΕΚΟΦΝΣ, στην πρώτη πεντάδα και απέδειξε ότι είναι η αιχμή του δόρατος του ΝΑΟΚ.  Ειδικά φέτος κατέκτησε μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες των 8κόπων (παίδων-εφήβων-ανδρώνν) που έγινε πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου. Θα ήθελα να ευχηθώ να συνεχίσει την ανοδική πορεία και την επόμενη πενταετία. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρουν  προπονητές και αθλητές  του τμήματος Κωπηλασίας που για άλλη μια χρονιά έκαναν υπερήφανο τον Όμιλο και τους εύχονται και στο μέλλον να ζήσουν και άλλες ανάλογες εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: