Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο Ν.Ο.Ι. παρών και φέτος σε κάθε διεθνή αγώνα Κωπηλασίας!..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ν.Ο.Ι. παρών και φέτος σε κάθε
 διεθνή αγώνα Κωπηλασίας!..
Επτά νεαροί Πρωταθλητές του πήραν «εισιτήριο» για Ρίο και Βουλγαρία

Με εξαιρετικά αποτελέσματα και με εντυπωσιακές επιδόσεις από πλευράς των νεαρών πρωταθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, στόχος των οποίων ήταν η επιλογή αθλητών για τα επικείμενα παγκόσμια Πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες. Ως αποτέλεσμα των πολύ καλών αυτών εμφανίσεων, η Γιαννιώτικη Κωπηλασία και ο Ν.Ο.Ι. θα έχουν για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά ισχυρή εκπροσώπηση σε κάθε διεθνή διοργάνωση του αθλήματος, συνεχίζοντας τη μακρά παρουσία τους στους κωπηλατικούς στίβους όλου του κόσμου!
Πιο αναλυτικά, Αμαλία Τσιάβου, Στέφανος Ντούσκος και Κατερίνα Ζέρβα, έκαναν χθες εντυπωσιακές κούρσες στη λίμνη της Καστοριάς, χάρη στις οποίες πήραν το «εισιτήριο» για να τρέξουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών (Senior B) που θα γίνει τέλη του μήνα στη Βουλγαρία.
Αντίστοιχες επιδόσεις έκαναν στις ίδιες δοκιμασίες και τα νεαρά «κουπιά» του Ν.Ο.Ι., με αποτέλεσμα μία τετράδα να επιλεγεί για να αγωνιστεί με την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνει τέλη Αυγούστου στο Ρίο της Βραζιλίας. Πρόκειται για τον Κωστή Μάντζιο που θα τρέξει στη Δίκωπο και για τους Σπύρο Αντώνη, Κώστα Βαρδάκα και Νίκο Βλάχο, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην Τετράκωπο Εφήβων.
«Μια νέα φουρνιά…»
Απόλυτα ικανοποιημένος για τις προκρίσεις των αθλητών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τις δοκιμασίες αξιολόγησης ο επικεφαλής της τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι. Ηλίας Παππάς, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Καστοριά γι’ αυτές, μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Δερέκα.
«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε ένα προς ένα σ’ όλα τα παιδιά που πήραν την πρόκριση για το Ρίο. Είναι πληρώματα που έχουν βλέψεις τουλάχιστον τελικού και θα κυνηγήσουν το βάθρο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλη ομάδα εφήβων συμμετέχει με τέτοιες βλέψεις σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους πρωταθλητές μας που προκρίθηκαν για να τρέξουν φέτος στο Παγκόσμιο της Βουλγαρίας. Έκαναν πολύ αξιόλογη προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.
Κλείνοντας, έκανε λόγο για μία νέα αξιόλογη και μεγάλη σε αριθμό φουρνιά πρωταθλητών που… εκκολάπτεται σήμερα στον Ν.Ο.Ι., οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν τα επόμενα χρόνια επιτυχίες ανάλογες των Γ. Τσίλη και Γ. Τζιάλλα.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: