Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Με διπλή αποστολή στην Κέρκυρα

Διπλό σκοπό είχε η επίσκεψη του υπευθύνου Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερου με την προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού την περασμένη Τετάρτη (10/6) στην Κέρκυρα.

Η αντιπροσωπεία της ΕΚΟΦΝΣ με την αρωγή του τοπικού Ομίλου του ΝΑΟΚ και των ανθρώπων του έδωσε το παρών σε αγώνες εργομέτρων κατά τους οποίους πήραν μέρος μαθητές σχολείων του νησιού των Φαιάκων ενώ είχε συνάντηση με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να βρεθούν οι προϋποθέσεις για την δημιουργία προπονητικού κοινοβίου Ανάπτυξης τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η συμμετοχή στον αγώνα εργομέτρων που οργανώθηκε με την συμβολή του τοπικού Γραφείου Φυσικής Αγωγής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τους νεαρούς μαθητές να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και να «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις τον Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας και την προπονήτρια Ανάπτυξης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Ακολούθησε επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Νικολούζο, όπου οι δυο εκπρόσωποι της ΕΚΟΦΝΣ συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΝΑΟΚ Μάχο Γαβαλά, τον έφορο κωπηλασίας Γιώργο Δημουλή και τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Νοταρόπουλο, συζήτησαν για την πραγματοποίηση προπονητικού κοινοβίου Ανάπτυξης με την συμμετοχή περίπου 30 αθλητών-τριων το επόμενο διάστημα.

Τόσο η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και ο Δήμος ανταποκρίθηκαν άμεσα προκειμένου να συνεισφέρουν με όλα τα μέσα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το κοινόβιο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Η μέρα έκλεισε με την επίσκεψη του Βασίλη Πολύμερου και της Δήμητρας Γιαννιού στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ όπου μίλησαν στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: