Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με πολύ κέφι, ζεστή ατμόσφαιρα και πολλούς συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/6 η όμορφη γιορτή που ετοίμασε η νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία.

Παλιοί και νέοι αθλητές και αθλήτριες, γονείς αθλητών, φίλοι και μέλη του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν για το ιστορικό παρελθόν, το παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του Ομίλου και να διασκεδάσουν με καλή μουσική, barbeque και πεντανόστιμα εδέσματα. Οι ιστορίες από το παρελθόν πολλές, αλλά ακόμη περισσότερα τα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και παρουσίασε τα μέλη του νέου Δ.Σ. Παράλληλα τόνισε ότι ο Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι μια μεγάλη οικογένεια και κάλεσε όλους να σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια ώστε να συνεχίσει ο Όμιλος να προσφέρει στους νέους και να φέρνει στην Πιερία υψηλές πανελλήνιες και διεθνείς αγωνιστικές διακρίσεις.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: