Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

΄Β Αλεξίδεια 2015: Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας

Δελτίο Τύπου
«΄Β Αλεξίδεια 2015: Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας»



Ο Ν.Α.Π.Σ.Π. Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», θέλοντας να τιμήσει τον αδικοχαμένο πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2014, διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας, τα «΄Β Αλεξίδεια». Το απόγευμα του Σαββάτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση υποδοχής των αθλητών και την Κυριακή, στις 8:30-15:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, μαζί με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το 2014 διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία τα «Ά ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ», προς τιμήν του κωπηλάτη αθλητή μας Αλεξίδη Ευστράτιου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, παρουσία του Προέδρου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Καρά καθώς και εκπροσώπων των αρχών του τόπου. Στους αγώνες έλαβαν μέρος επτά σωματεία από όλη την Ελλάδα, αθλητές την Εθνικής Ομάδας, καθώς και καταξιωμένοι, πρώην αθλητές της Εθνικής Ομάδας. Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους πάντες να φεύγουν ενθουσιασμένοι και εγχώρια και διεθνή μέσα να αγκαλιάζουν την εκδήλωση.
Ο Όμιλος μας έχασε από την «οικογένεια» του έναν αθλητή με πολλές και σημαντικές αθλητικές διακρίσεις, ο οποίος όμως ξεχώρισε κυρίως για το ήθος του. Με μεγάλη σεμνότητα λοιπόν, καλούμε τους φίλους του «ΑΙΟΛΟΥ» και του ιδίου να παραβρεθούν τις ημέρες αυτές, στις εγκαταστάσεις μας, στη Σκάλα Παμφίλων Μυτιλήνης.

Αναμένεται η συμμετοχή σωμματείων από όλη την Ελλάδα, χάρη στην ευγενική χορηγία της Hellenic Seaways την οποία ευχαριστούμε θερμά.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ομίλου, στη Σκάλα Παμφίλων Μυτιλήνης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που τελείται εδώ και 21 χρόνια!


                                                                                             Με εκτίμηση,
                                                                                    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ
                                                                              Του Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ» 


                                                                                     Απόστολος  Πατέστος

Φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τους περσινούς αγώνες μπορείτε να δείτε στο pdf που επιμελήθηκε ο "Αίολος" Μυτιλήνης: Εντυπώσεις από τα Ά Αλεξίδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: