Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Στην Καστοριά με την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Καστοριά με την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.!
Εντατικές προπονήσεις ενόψει των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων

Μπήκαμε στο καλοκαίρι και καθώς πλησιάζουν οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας, με βασικότερα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, η Ελληνική Εθνική Ομάδα ξεκίνησε τις τακτικές θερινές προπονήσεις της στη λίμνη της Καστοριάς.
Τον βασικό «κορμό» στα κοινόβια που είναι ήδη σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν ως τα τέλη του μήνα, αποτελούν για μία χρονιά ακόμη οι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ανδρών – Γυναικών συμμετέχουν πέντε επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη και για τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές Σπύρο Αντώνη, Στέφανο Ντούσκο και Αμαλία Τσιάβου.
Στο μεταξύ, εντός του Ιουνίου διεξάγεται στην Καστοριά και κοινόβιο Εφήβων – Νεανίδων και αθλητών κάτω των 23 ετών. Στο τέλος του θα γίνει αγώνας αξιολόγησης για την τελική συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σ’ αυτό από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα πάρουν μέρος σταδιακά οι νεαροί πρωταθλητές Νίκος Βλάχος, Κωστής Μάντζιος, Κώστας Βαρδάκας, ο Σπύρος Αντώνης και η Κατερίνα Ζέρβα.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: