Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Διασυλλογικοί αγώνες Β' Αλεξίδεια 2015 από τον ¨Αίολο¨Μυτιλήνης

Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 6 Ιουλίου, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον πρόωρο χαμό του πρωταθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη, στα 26 του χρόνια, από καλπάζουσα λευχαιμία. Ο Αιόλος Μυτιλήνης, με τα χρώματα του οποίου ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, καθιέρωσε από πέρσι διασυλλογικούς αγώνες με την επωνυμία "Αλεξίδεια". Οι φετινοί αγώνες, τα "2α Αλεξίδεια", θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην περιοχή της Σκάλας Παμφίλων στη Λέσβο και η προθεσμία υποβολής συμμετοχών εκπνέει την Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ' όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών που αγωνιζόταν όταν σπούδαζε στην Αθήνα, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την πλήρη προκήρυξη των αγώνων: Προκήρυξη "2α Αλεξίδεια"
Φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τους περσινούς αγώνες μπορείτε να δείτε στο pdf που επιμελήθηκε ο "Αίολος" Μυτιλήνης: Εντυπώσεις από τα Ά Αλεξίδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: