Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Και νέα παραίτηση στον Ν.Ο.Κατερίνης

Η έβδομη κατά σειρά παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις των Μελών του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που έφτασαν συνολικά τις εφτά (7). Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βασίλειου Μπούσιου του οποίου την επιστολή παραίτησης παραθέτουμε.


Κατερίνη Δευτέρα 4/5/2015

Προς το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Θέμα: «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015 κατά την οποία το σώμα των μελών του Ν.Ο.ΚΑΤ. με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψε τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό του 2014 και ήρε την εμπιστοσύνη του προς την παρούσα Διοίκηση, θεωρώ επιβεβλημένη την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. την οποία και σας καταθέτω σήμερα.

Βασίλειος Μπούσιου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα ποιος από τα 6 μέλη που απέμειναν στο Δ.Σ. θα αναλάβει έφορος του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.; Ενός τμήματος με πολυάριθμους νέους αθλητές, με πολυάριθμους πανελληνιονίκες, και με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου; Ο Πρόεδρος που δεν έκανε τον κόπο ούτε να εμφανιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα; Που δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκεται ούτε και σε ποια άθλια κατάσταση βρίσκεται το κανάλι που κάνουν προπόνηση οι αθλητές και όπου προπονείται (όταν δεν βρίσκεται στο σχοινιά) η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαϊδου προετοιμαζόμενη για την πρόκρισή της στο Ρίο; Που αποκαλεί τα σκάφη καραβάκια ; Που απέκλεισε ο ίδιος προσωπικά και αυθαίρετα από τη λίστα που του παρουσίασε ο έφορος κωπηλασίας, 2 απόφοιτους ΤΕΦΑΑ που επί χρόνια είχαν αναλάβει ανιδιοτελώς την προώθηση της κωπηλασίας με επισκέψεις στα σχολειά και έχουν προσελκύσει μέχρι σήμερα στο άθλημα και στο Σύλλογο πολυάριθμους νέους αθλητές; Που καυχιέται παντού ότι ουδέποτε υπήρξε αθλητής η έστω φίλαθλος και παρόλα αυτά θέλει να ηγείται αθλητικού συλλόγου; Που οι μόνες « περγαμηνές» που έχει να παρουσιάσει είναι η παρουσία του σε Δ.Σ. συνδικαλιστικών οργάνων και φορέων, από τα οποία δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο; Που εν κατακλείδι δεν το γνωρίζει και δεν το πονάει το άθλημα; Και όλοι σε αυτό το blog νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι η κωπηλασία είναι σκληρό άθλημα και για να προχωρήσει, απαιτεί μόχθο και "τρέλα" από όσους ασχολούνται.
Ή πάλι μήπως το αναλάβει ο ογδοντάχρονος Τσιρόπουλος; Να οργανώνει και να συνοδεύει αποστολές;
Ή μήπως ο επίσης ηλικιωμένος Σεϊταρίδης έμπειρο διοικητικό μέλος , με βαριά ιστορία που επί θητείας του ως εφόρου Κάνοε –Καγιάκ του Ν.Ο.ΚΑΤ. αλλά και μέλους της Ε.Ο.Κ.Κ. το τμήμα του Καγιάκ στην Κατερίνη έκλεισε λόγω έλλειψης αθλητών, και έσβησε το καγιάκ στην Κατερίνη που ήταν ένας από τους πρώτους συλλόγους που το καλλιέργησαν στην Ελλάδα.
Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Ν.Ο.ΚΑΤ. αν τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. δεν αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Απτόητος ο Πρόεδρος, όλα για την καρέκλα, ακόμα και εξαγορά μελών !!! Πότε γράφτηκαν τα νέα μέλη? πριν η΄ μετά τη Γενική Συνέλευση της 18-01-2015?