Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ν.Ο.Κατερίνης: Και τώρα τι;

Αγωνία και προβληματισμός 

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο Ν.Ο.Κατερίνης, με αποκορύφωμα τις τελευταίες απανωτές παραιτήσεις βασικών Μελών της Διοίκησης και μάλιστα, ανθρώπων που από τη θέση τους και με τις εμπειρίες τους, ¨κρατούσαν" στην ουσία τον Όμιλο και συντελούσαν στην ανάπτυξή του.
Ενδεικτικό της αγωνίας των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον ιστορικό Όμιλο της Κατερίνης είναι η πληθώρα των σχολίων που δημοσιεύονται στις σχετικές αναρτήσεις, ανάμεσα στα οποία επιλέξαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω:

"Και τώρα ποιος από τα 6 μέλη που απέμειναν στο Δ.Σ. θα αναλάβει έφορος του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.; Ενός τμήματος με πολυάριθμους νέους αθλητές, με πολυάριθμους πανελληνιονίκες, και με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου; Ο Πρόεδρος που δεν έκανε τον κόπο ούτε να εμφανιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα; Που δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκεται ούτε και σε ποια άθλια κατάσταση βρίσκεται το κανάλι που κάνουν προπόνηση οι αθλητές και όπου προπονείται (όταν δεν βρίσκεται στο σχοινιά) η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαϊδου προετοιμαζόμενη για την πρόκρισή της στο Ρίο; Που αποκαλεί τα σκάφη καραβάκια; Που απέκλεισε ο ίδιος προσωπικά και αυθαίρετα από τη λίστα που του παρουσίασε ο έφορος κωπηλασίας, 2 απόφοιτους ΤΕΦΑΑ που επί χρόνια είχαν αναλάβει ανιδιοτελώς την προώθηση της κωπηλασίας με επισκέψεις στα σχολειά και έχουν προσελκύσει μέχρι σήμερα στο άθλημα και στο Σύλλογο πολυάριθμους νέους αθλητές; Που καυχιέται παντού ότι ουδέποτε υπήρξε αθλητής ή έστω φίλαθλος και παρόλα αυτά θέλει να ηγείται αθλητικού συλλόγου; Που οι μόνες «περγαμηνές» που έχει να παρουσιάσει είναι η παρουσία του σε Δ.Σ. συνδικαλιστικών οργάνων και φορέων, από τα οποία δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο; Που εν κατακλείδι δεν το γνωρίζει και δεν το πονάει το άθλημα; Και όλοι σε αυτό το blog νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι η κωπηλασία είναι σκληρό άθλημα και για να προχωρήσει, απαιτεί μόχθο και "τρέλα" από όσους ασχολούνται.
Ή πάλι μήπως το αναλάβει ο ογδοντάχρονος Τσιρόπουλος; Να οργανώνει και να συνοδεύει αποστολές;
Ή μήπως ο επίσης ηλικιωμένος Σεϊταρίδης έμπειρο διοικητικό μέλος, με βαριά ιστορία που επί θητείας του ως εφόρου Κάνοε –Καγιάκ του Ν.Ο.ΚΑΤ. αλλά και μέλους της Ε.Ο.Κ.Κ. το τμήμα του Καγιάκ στην Κατερίνη έκλεισε λόγω έλλειψης αθλητών, και έσβησε το καγιάκ στην Κατερίνη που ήταν ένας από τους πρώτους συλλόγους που το καλλιέργησαν στην Ελλάδα.
Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Ν.Ο.ΚΑΤ. αν τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. δεν αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνουν."

Κατά τη γνώμη μας τη λύση πρέπει να δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος ή κάποια από τα εναπομείναντα Μέλη του Δ.Σ., για να μην οδηγηθεί ο Όμιλος σε μονοπάτια που μόνο κακό θα προξενήσουν.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ & ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η΄ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η σοφία και η ηλικία δεν συμβαδίζουν πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΕΨΗ ΣΟΦΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ....... ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ? ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ? ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Δ.Σ.? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ "ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΝ"?