Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

9 Μετάλλια ο Ν.Ο.Κατερίνης σε αγώνες στην Καστοριά

9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Με τη συμμετοχή 360 αθλητών από 14 σωματεία, διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Μαΐου, στη λίμνη της Καστοριάς, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, στη μνήμη του Κοσμά Μασιακού.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ήταν οι ΝΟΜαυροχωρίου, ΝΟΘ, ΟΦΘ, ΙΟΘ, ΝΑΟΚΘ από Θεσσαλονίκη, ΟΕΑΝΑΒόλου, Ν.Ο.Κοζάνης, ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού, Ν.Ο.Γιαννιτσών, Ν.Ο.Κατερίνης, Δ.Ν.Ο.Ηγουμενίτσας, Ν.Α.Ο.Κέρκυρας, ο Ν.Ο.Ιωαννίνων.και ο διοργανωτής Ν.Ο.Καστοριάς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πήρε μέρος με 27 αθλητές, που κατακτώντας 5 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους Μπικογιάννη Γ. και Φυτοπούλου Κ., έφεραν τον Ν.Ο.ΚΑΤ. στη 2η θέση στον πίνακα μεταλλίων της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Την πρώτη θέση και το κύπελλο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν:

1) Καραμήτρος Θωμάς στο σκιφ ανδρών
2) Τσιβούλα Ουρανία και Δανά ζωή στη δίκωπο κορασίδων
3) Νάστος Σωτήρης και Σταμκόπουλος Μάρκος στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
4) Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Κωστοπούλου Κατερίνα, Τσαρούχα Μαρία και Ηλιάδου Νίκη στο τετραπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
5) Γραμματόσης Νίκος, Τσιαλός Δημήτρης, Τζιόμπανος Ζαχαρίας και Μπούφτας Μανώλης στο τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων κατέκτησαν οι Ζαβαντίας Κωνσταντίνος και Καζάκας Γεώργιος.

Τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν:

1) Δανά Ζωή και Τσιβούλα Ουρανία στο διπλό σκιφ κορασίδων
2) Καλαμπάκας Νίκος και Κετσιτζόγλου Κωστας στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
3) Φυτοπούλου Παρθενόπη και Κούρτη Κατερίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών

Οι αθλήτριες Κωστοπούλου Κωνσταντίνα και Καλαιτζίδου Αναστασία αντιμετώπισαν δυσκολία στην πορεία του σκάφους τους και έχασαν για λίγο ένα μετάλλιο τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

Στη πέμπτη θέση του τετραπλού σκιφ και της τετρακώπου παίδων τερμάτισαν οι Χατζησαββίδης Χρήστος, Τσέτσας Αντώνης, Μαχαιρίδης Κυριάκος και Τσελίκας Νίκος, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισαν και οι Ζαβαντίας Κωνσταντίνος και Καζάκας Γιώργος στη δίκωπο παίδων και ο Τσαχουρίδης Σεραφείμ στο σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Τους αθλητές συνόδεψε πλήθος γονέων, μελών και φίλων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ ζωντανή ατμόσφαιρα, στηρίζοντας τους αθλητές στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: