Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Διλήμματα για τα πληρώματα

By teamSportsfeed


Το τελευταίο δεκαήμερο του κοινόβιου διανύει η Εθνική ομάδα κωπηλασίας, πριν αναχωρήσει για τον πρώτο της αγώνα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Στο «αέρα» παραμένει ακόμα η σύνθεση των πληρωμάτων.

του Άκη Ιωακείμογλου

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια κοινόβιο της σεζόν πλησιάζει στο τέλος του με τους κωπηλάτες μας να έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Το τιμ των ομοσπονδιακών προπονητών δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στη σύνθεση κάποιων πληρωμάτων, ιδιαίτερα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, όπου ενδέχεται να κατέβουν δύο πληρώματα και όχι ένα. Η απόφαση θα παρθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο αγώνας της Ιταλίας άλλωστε αποτελεί ένα τεστ για τους αθλητές μας και τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν εκεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι αυτά που θα διεκδικήσουν Ολυμπιακή πρόκριση στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.
«Πρόκειται για έναν αγώνα βολιδοσκόπησης. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές μας σε έναν αρκετά καλό αγώνα. Δεν είναι οριστικά τα πληρώματα που θα κατεβάσουμε εκεί. Πρόκειται ουσιαστικά για μία δοκιμή», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Αθανασιάδης και αναφερόμενος στη σύνθεση των πληρωμάτων πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμα στο 50-50. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην κατεβάσουμε ένα διπλό σκιφ ελαφρύ και να κατεβάσουμε δύο. Ακόμα παίζεται ποιοι θα είναι στο ένα και ποιοι στο άλλο. Σκεφτόμαστε το να είναι ισοδύναμα και όχι το ένα καλό και το άλλο μέτριο. Θα είναι πληρώματα προετοιμασίας». Οι αγώνες αρχίζουν τη Μεγάλη Παρασκευή και ολοκληρώνονται την Κυριακή του Πάσχα και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για τη γειτονική χώρα.

1 σχόλιο:

ΣΦΙΚΑΣ Γ είπε...

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΛΥΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ