Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Την πίτα του για τη νέα χρονιά έκοψε ο Ναυτικός. Όμιλος Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πίτα του για τη νέα χρονιά έκοψε ο Ναυτ. Όμιλος Ιωαννίνων
Ανταλλαγή ευχών από τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές

Μια μικρή οικογενειακή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η κοπή  της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Φώτων στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Μέλη της Διοίκησης, προπονητές, αθλητές και γονείς έκοψαν την πίτα του Ν.Ο.Ι. κι ευχήθηκαν για το νέο έτος. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Αλεξίου μετέφερε σε όλους τις εγκάρδιες ευχές του Προέδρου Σωτήρη Στάμου για υγεία και μεγάλες επιτυχίες την χρονιά που μόλις ανέτειλε, τονίζοντας ότι ο Όμιλος θα συνεχίσει ακάθεκτος την πολύπλευρη αθλητική του δραστηριότητα.
Ο Έφορος Κωπηλασίας του Ν.Ο.Ι. Κώστας Νταλαμάγκας ευχήθηκε επίσης επιτυχίες στους αθλητές και τους προπονητές του Ομίλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δύσκολες περιστάσεις που επέβαλλαν την λιτή φετινή εκδήλωση, κάνοντας λόγο για το υπέρογκο πρόστιμο που επέβαλλε στο ιστορικό Γιαννιώτικο σωματείο η Κτηματική Υπηρεσία για δήθεν αυθαίρετη κατάληψη της παρόχθιας έκτασης όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 60 χρόνια! Ένα πρόστιμο που ακόμη ταλαιπωρεί τον Ν.Ο.Ι.!
Για την ιστορία, το φλουρί και το δώρο που το συνόδευε κέρδισε μία από τις πιο παλιές ενεργές αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, η Χαρά Κωστούλα!

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://sportsfeed.gr/2015/01/06/den-anteksa-ton-italo/