Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προπονητικό κοινόβιο για 21 αθλητές και αθλήτριες στον Σχινιά 2 με 19 Φεβρουαρίου

Με κοινόβιο που ξεκινά στις 2 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 19 του ίδιου μήνα, συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ομάδας κωπηλασίας. Στο κοινόβιο που αφορά στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και U23 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, έχουν κληθεί οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.
Χρήστου Γιάννης (ΝΟΚ), Τζιάλλας Γιώργος (ΝΟΙ), Αγγελόπουλος Διονύσης (ΝΑΣ), Τσίλης Γιάννης (ΝΟΙ), Παπασακελαρίου Γιώργος (ΟΕΑΝΑΒ), Πέτρου Ιωάννης (ΙΟΘ), Ντούσκος Στεφανος (ΝΟΙ), Μαγδανής Παναγιώτης (ΝΟΛ), Γιάνναρος Σπύρος (ΕΝΟΑ), Κόνσολας Λευτέρης (ΝΑΟΣαλ), Κόνσολας Γιώργος (ΝΑΟΣαλ), Νικολαΐδης Νίνος (ΕΝΟΑ), Καλανδαρίδης Ιωάννης (ΟΕΑΝΑΒ), Ασουμανάκη Έλενα (ΕΝΟΑ), Ασουμανάκη Σοφία (ΕΝΟΑ), Νικολαΐδου Κατερίνα (ΝΟΚΑΤ), Ζέρβα Κατερίνα (ΝΟΙ), Περγούλη Μαρία (ΝΟΘ), Εμμανουηλίδου Θωμαΐς (ΝΟΚ), Τσιάβου Αμαλία (ΝΟΙ) και Γιάννου Παρασκευή (ΝΟΘ).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν παιδιά που είναι εκτός εθνικής και αξίζουν όμως να βρίσκονται εκεί τι γίνεται με την πάρτι σας

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ανακονωσατε τους αλλους δυο αθλητες που πηρατε στη μεση του κοινοβιου????? Μαθετε να μην κρινετε τους αθλητες βαση γνωριμιων.σεβαστειτε τον αγωνα που δινουν .θα θελατε να κρινουν ετσι τα δικα σας παιδια????

Unknown είπε...

Στον αγαπητό ανώνυμο φίλο της 11ης Φεβρουαρίου 2015 - 3:33 μ.μ. θα ήθελα να επισημάνω ότι, το Μπλογκ δεν το χειρίζεται η Ομοσπονδία ούτε είναι επίσημο μέσο ενημέρωσης για τα συμβαίνοντα σε αυτήν. Το Μπλογκ είναι προσωπικό, ερασιτεχνικό και προσπαθεί να μη μεροληπτεί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ
ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

Unknown είπε...

Επειδή δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί, μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα που μεροληπτώ; Δηλαδή, ποιον αθλητή ή παράγοντα ή Όμιλο έχω ευνοήσει περισσότερο; Και πολύ περισσότερο το "ΤΣΙΡΑΚΙ" πως το συμπεραίνεις;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

Unknown είπε...

Ανώνυμε (12:23) εξακολουθείς να μην απαντάς. Εσύ που δεν τους καλύπτεις γιατί δεν βγαίνεις, επώνυμα και με στοιχεία, να καταγγείλεις και να ξεσκεπάσεις το σύστημα και τα "τσιράκια" του; Και αν δυσκολεύεσαι να πεις όνομα, κάτι που το σέβομαι, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, ή πες κάτι συγκεκριμένο ή σταμάτα το.