Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Δίδυμα κουπιά

By sportsfeed


Οι ναυτικοί όμιλοι Λεμεσού και Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην αδελφοποίησή τους, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες (10.12) στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ετήσιας εκδήλωσης του ΝΟΘ «Κακαβιά» για τα μέλη και φίλους του ομίλου
του Νίκου Κούδα

Ο πρόεδρος του ΝΟΛ, συνοδευόμενος από στελέχη του διοικητικού συμβουλίου κυπριακού ομίλου, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον ομόλογό του, και συνυπέγραψαν από κοινού μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα το πρωτόκολλο αδελφοποίησης με τον ΝΟΘ. Στόχος της αδελφοποίησης των δύο ομίλων είναι η προαγωγή δραστηριοτήτων στους τομείς κοινού ενδιαφέροντός τους, και κυρίως στο άθλημα της κωπηλασίας. Παράλληλα η συνεργασία στην υλοποίηση κοινών αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς γύρω από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι ο ΝΟ Λεμεσού ιδρύθηκε το 1962, και αποτελεί τον βασικό προωθητή αθλημάτων του υγρού στίβου στην πόλη. Τα βασικά αθλήματα ευθύνης του ΝΟΛ είναι η κολύμβηση, η κωπηλασία, η ιστιοπλοΐα, το κανόε-καγιάκ και η υδατοσφαίριση, στα αντίστοιχα τμήματα των οποίων απασχολούνται περισσότεροι από 500 αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: