Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αντίστροφη μέτρηση για το Ρίο με «Ολυμπιακές Δευτέρες»

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 ξεκίνησε για την ελληνική κωπηλασία. Με εισήγηση του επικεφαλής Ομοσπονδιακού προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε και απόφαση του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ καθιερώνεται για επίλεκτους αθλητές η «Ολυμπιακή Δευτέρα» .

Για τέσσερις συνεχείς Δευτέρες αρχής γενομένης από σήμερα 15/9 επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες θα περνούν εργομετρικά τεστ στους τόπους κατοικίας τους προκειμένου να ελέγχεται η φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση.

Το 2015 είναι η χρονιά διεκδίκησης της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας και οι αγωνιστικές απαιτήσεις για όλα τα πληρώματα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ρίο είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Οι 23 αθλητές κι αθλήτριες που θα μετάσχουν στις τέσσερις πρώτες Ολυμπιακές Δευτέρες είναι οι: Αγγελόπουλος Διονύσης, Αγγελοπούλου Αθηνά (ΝΑΣ), Ασουμανάκη Σοφία, Γιάνναρος Σπύρος, Αφεντούλης Νίκος (ΕΝΟΑ), Κόνσολας Γιώργος, Κόνσολας Λευτέρης (ΝΑΟ Σαλ.), Τζιάλλας Γιώργος, Τσίλης Γιάννης, Λαμπρίδης Απόστολος, Ντούσκος Στέφανος, Τσιάβου Αμαλία (ΝΟΙ), Χρήστου Γιάννης, Εμμανουηλίδου Θωμαής (ΝΟ Καστοριάς), Χρηστομάνος Κωνσταντίνος (ΝΟΒΑ), Παπασακελλαρίου Γιώργος (ΟΕΑΝΑΒ), Αθανασίου Χαρ, Πέργουλη Μαρία (ΝΟΘ) Πέτρου Ιωάννης (ΙΟΘ), Μαγδανής Παναγιώτης (ΝΟ Λήμνου), Νικολαϊδου Κατερίνα, Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος (ΝΟΚατ)

Τα εργομετρικά τεστ θα διενεργήσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές: Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης και Κώστας Κοντομανώλης.
Πηγή: www.kopilasia.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa nai mpas kai tou exei ksefugei kanena talento giati exoume 10,000 kopilates...oti fame kai oti pioume.....

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa nai mpas kai tou exei ksefugei kanena talento giati exoume 10,000 kopilates...oti fame kai oti pioume.....

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa nai mpas kai tou exei ksefugei kanena talento giati exoume 10,000 kopilates...oti fame kai oti pioume.....χικ χικ

Ανώνυμος είπε...

η Διαμάντη που είναι ξαφνικά δεν ειναι καλή αθλήτρια?

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ με κάποιους αθλητές αν ξυπνήσει ανάποδα και δεν τον θέλει τότε αυτός ο αθλητής καταδικαζετε όσο καλός και να είναι και κανείς δεν του πάει κόντρα όλοι οι προπονητές είναι yes gianni

Ανώνυμος είπε...

I diamanti telos apo ellada
tin ekane gia cyprus

Ανώνυμος είπε...

η διαμαντη που πηγε????? τι εγινε????

Ανώνυμος είπε...

Η Ελένη που είναι;