Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών: Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά

Την απευθείας πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που ξεκίνησε σήμερα Κυριακή στο Άμστερνταμ σφράγισαν τα δυο ελληνικά πληρώματα από τα πέντε που αγωνίστηκαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Αρχικά η Κατερίνα Νικολαΐδου τερμάτισε 1η στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών και προκρίθηκαν στα 12 κορυφαία πληρώματα του αγωνίσματος στη διοργάνωση. Λίγο αργότερα πρώτη στον τερματισμό έπεσε και η τετράκωπος άνευ των ανδρών. Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Χρήστου (φωτο) με κούρσα τακτικής σκαρφάλωσαν από την 3η θέση στην 1η και πέρασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση και από το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών όπου οι Νίκος Αφεντούλης και Παναγιώτης Μαγδανής κατέκτησαν την 2η θέση και προκρίθηκαν στον προημιτελικό.

Μια δεύτερη ευκαιρία να κυνηγήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους θα έχουν τόσο η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Απόστολο Λαμπρίδη όσο και το διπλό σκιφ ελ βαρών με τις Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Πέργουλη. Και τα δυο πληρώματα θα πάρουν μέρος στους επαναληπτικούς αφού η μεν δίκωπος τερμάτισε στην 4η θέση του προκριματικού το δε διπλό στην 5η θέση.

Την Δευτέρα, 2η μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μοναδική συμμετοχή για την Ελλάδα είναι αυτή του τετραπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών. Οι Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας, ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Παναγιώτης Μαγδανής θα αγωνιστούν στις 16:01 στον προκριματικό από τον οποίο οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν απευθείας στον τελικό.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: