Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

6 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ


Η σταθερά ανοδική πορεία της κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης φαίνεται ότι θα έχει μέλλον, αφού ολοένα αναδεικνύονται και νέοι ταλαντούχοι αθλητές, αποδεικνύοντας την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται  από την προπονήτρια Κατερίνα Φυτοπούλου και τον τεχνικό σύμβουλο κωπηλασίας Γιώργο Μπικογιάννη.
Γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι 6 νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.ΚΑΤ. επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ  37 επίλεκτων κωπηλατών  από όλη την Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιουλίου μέχρι 9 Αυγούστου στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, υπό την εποπτεία της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας ανάπτυξης Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της. Πρόκειται  για τους αθλητές: Νάστο Σωτήρη, Σταμκόπουλο Μάρκο, Τζιόμπανο Ζαχαρία, Τσαρούχα Μαρία, Τσέτσα Αντώνη, και Χατζησαββίδη Χρήστο. Το προπονητικό κάμπ στο οποίο θα συμμετάσχουν διεξάγεται στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης που σχεδίασε και υλοποιεί η ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία με στόχο την διάδοση του αθλήματος και τον εντοπισμό νέων ταλαντούχων αθλητών και περιλαμβάνει πρόγραμμα επισκέψεων ομοσπονδιακών προπονητών στους συλλόγους και διενέργεια ειδικών τεστ, πρόγραμμα κοινών προπονήσεων επίλεκτων αθλητών και άλλα.
Οι 6 νεαροί αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με άλλους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας τους από όλη την Ελλάδα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Έτσι θα δημιουργηθεί μια δεξαμενή νέων ταλαντούχων κωπηλατών, με κοινή τεχνική και εμπειρίες που μελλοντικά θα στελεχώσουν την Εθνική μας Ομάδα στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες.
Πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή των 6 αθλητών δηλώνουν η προπονήτρια Κατερίνα Φυτοπούλου και ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Μπικογιάννης οι οποίοι τονίζουν ότι στις τάξεις του Ν.Ο.ΚΑΤ. υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοί αθλητές στην κατηγορία αυτή, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες αν επιδείξουν τον απαραίτητο ζήλο και επιμονή να διακριθούν.

Ιωάννης Νικολαϊδης
Έφορος κωπηλασίας Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: