Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Π.Κ.Κ.ΙΙΙ 2014: Διαρκής ροή αποτελεσμάτων (Ημέρα 1η)

Εκτός ημιτελικού η δίκωπος των ανδρών με τους Τζιάλλα, Χρήστου καθώς τερμάτισαν στην τέταρτη θέση. Η συνέχεια στον τρίτο τελικό για τις θέσεις 13-18




Στην τρίτη θέση του προημιτελικού οι Τσίλης-Αγγελόπουλος και πρόκριση στον ημιτελικό


Πρώτη θέση και για τους Μαγδανή-Κόνσολα και πρόκριση στον ημιτελικό.


Πρώτη στον επαναληπτικό και πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ ελ.β. γυναικών η Αμαλία Τσιάβου.


Στον απογευματινό επαναληπτικό το ελαφρύ διπλό σκιφ με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην τέταρτη θέση ενώ την πρόκριση έδινε μόνο η πρώτη.




Προκρίθηκαν στον προημιτελικό και οι δύο ελληνικές δίκωπες που αγωνιζόντουσαν στην ίδια προκριματική σειρά. Δεύτεροι ήταν οι Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος και τρίτοι οι Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου.


Από τον απογευματινό επαναληπτικό θα έχει μια ακόμη ευκαιρία για πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ ελ.β. γυναικών η Αμαλία Τσιάβου, στην πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες. Η Αμαλία τερμάτισε στην τέταρτη θέση.


Πρώτη στη σειρά της η Κατερίνα Νικολαΐδου πέρασε στον ημιτελικό του σκιφ ελ.β. γυναικών.


Δεύτερη συμμετοχή για τα ελληνικά κουπιά ο Σπύρος Γιάνναρος στο ελαφρύ σκιφ των ανδρών. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε στον ημιτελικό ως δεύτερος από τη σειρά του.


Με τη δίκωπο ελ. β. ανδρών ξεκίνησαν οι ελληνικές συμμετοχές στην τρίτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας 2014 και οι Γιώργος Κόνσολας και Νίκος Αφεντούλης πέρασαν στον ημιτελικό καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

1 σχόλιο:

Ν.Ο.Λήμνου είπε...

Εθνική με τα όλατης, όλα τα πληρώματα εύχομαι να είναι στον τελικό Α΄και να γυρίσουν με μετάλια αποδεικύοντας την ικανοτητά τους πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Χαίρε Έλληνες Κωπηλάτες.