Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

FISA: Δεν κινδυνεύει από τις πλημμύρες το Ευρωπαϊκό

Ανεπηρέαστο από τις πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα την Σερβία και τη Βοσνία παραμένει το κωπηλατοδρόμιο που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην τεχνητή λίμνη του ποταμού Σάβα που διασχίζει το Βελιγράδι όπως διαβεβαίωσαν μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 30 Μαΐου συνεχίζονται κανονικά στην εγκατάσταση «Ada Ciganlija». Όπως δήλωσε μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της Σέρβικης Κωπηλατικής Ομοσπονδίας «Στο στίβο παραμένουν όλα φυσιολογικά. Συνεχίζουμε τις προετοιμασίες κανονικά» Τα επίπεδα νερού στην τεχνητή λίμνη ελέγχονται από δυο φράγματα που διασφαλίζουν ένα σταθερό επίπεδο νερού η στάθμη του οποίου παρακολουθείται συνεχώς.

Καλά είναι τα νέα και απο την Μετεωρολογική υπηρεσία η οποία προβλέπει για το επόμενο διάστημα ελάχιστες βροχές και θερμοκρασία που θα φτάσει ακόμη και τους 20 βαθμούς. Καλή είναι και η γενική κατάσταση της πόλης του Βελιγραδίου με τις υπηρεσίες μεταφορών αλλά και τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας να λειτουργούν κανονικά.

Στο 8ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 30 Μαΐου ως 1 Ιουνίου θα λάβει μέρος και η Ελλάδα.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: