Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Παλαιοπάνος: "Πολύ δυνατό τεστ για όλους"

Αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για το Βελιγράδι η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή 30 Μαΐου.

Συνολικά 13 αθλητές-τριες στελεχώνουν 7 πληρώματα που θα αγωνιστούν στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς που γίνεται εντός Ευρώπης. Για την συμμετοχή των ελληνικών πληρωμάτων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος:

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς και με ικανοποιητική προετοιμασία. Είναι θετικό ότι η συμμετοχή αθλητών και χωρών από όλη την Ευρώπη είναι μεγάλη και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των παγκοσμίων πρωταθλημάτων που έρχονται το επόμενο διάστημα. Είναι επίσης σημαντική η παρουσία των τριών παιδιών των Τσίλη, Τζιάλλα και Χρήστου που επέστρεψαν στην ομάδα μετά την περσινή τους απουσία. Αναφορικά με τις συνθήκες στο Βελιγράδι οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τις καταστροφικές πλημμύρες και ο στίβος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να το διαπιστώσουμε κι από κοντά».

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας:
Σκιφ ελ βαρών(γ): Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατερίνης)
Σκιφ ελ βαρών (α): Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟ Λήμνου)
Δίκωπος άνευ ελ βαρών (α): Γιώργος Κόνσολας (ΝΟ Σαλαμίνας)-Νίκος Αφεντούλης (ΕΝΟΑ)
Τετράκωπος άνευ (α): Διονύσης Αγγελόπουλος (ΝΑΣ)- Γιάννης Τσίλης (ΝΟ Ιωαννίνων)-Γιώργος Τζιάλλας (ΝΟ Ιωαννίνων)-Γιάννης Χρήστου (ΝΟ Καστοριάς)
Δίκωπος άνευ (α): Κωνσταντίνος Χρηστομάνος (ΝΟΒΑ)-Αποστόλης Λαμπρίδης (ΝΟ Ιωαννίνων)
Σκιφ (γ): Ελένη Διαμάντη (ΝΟ Ιωαννίνων)
Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Λευτέρης Κόνσολας (ΝΟ Σαλαμίνας)-Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ).

Τους αθλητές συνοδεύουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης, ο γιατρός Γιάννης Χρηστογιάννης και η Λία Τρίκα (μεταφράστρια).
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: