Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος Βόλου βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του 2013



Τους κορυφαίους αθλητές του 2013 θα τιμήσει ο Δήμος Βόλου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας γιορτής ερασιτεχνικού αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, στο νέο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και καλούνται να παραστούν όλοι οι Βολιώτες, προκειμένου να επιβραβεύσουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, που για άλλη μία χρονιά τίμησαν την περιοχή. Στις προσπάθειες τους ακούραστοι υποστηρικτές οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι γονείς, που θα είναι επίσης παρόντες για να χειροκροτήσουν τους αθλητές και να ευχηθούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Οι κορυφαίοι αθλητές που θα βραβευτούν, επιλέχθηκαν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:
Α) Αθλητές-αθλήτριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που διακρίθηκαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα, Παγκόσμια πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καταλαμβάνοντας μέχρι και την 8η θέση (συμμετοχή σε τελικό), στους Μεσογειακούς Αγώνες μέχρι και την 8η θέση, σε Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι και 3η θέση και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνο για την 1η θέση.
Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα.
Επίσης θα βραβευθούν οι κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.
Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι οι εξής:
Διακρίσεις σε Ολυμπιακά αθλήματα
Κωπηλασία
Κουσκουρίδας Μιχάλης (ΝΟΒΑ), Παπασακελαρίου Γεώργιος (ΟΕΑ/ΝΑΒ), Χρηστομάνος Κωνσταντίνος (ΝΟΒΑ), Μητρομάρας Χρήστος (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Παπαχρήστος Στέργιος (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Λουλούδης Αλέξανδρος (ΝΟΒΑ), Καλανδαρίδης Ιωάννης (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Λαδόπουλος Γεώργιος, Λεμόνας Κωνσταντίνος, Μιχάλης Γεώργιος, Μπακάλης Βασίλειος, Κελέσης-Μωραΐτης Αλέξανδρος, Πολύμερος Παύλος, Μανιάτης Νικόλαος, Παρασχούδης Αθανάσιος (ΝΟΒΑ), Ντέκας Αλέξανδρος (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Μπίλλη Ασημίνα, Στούκα Δώρα (ΟΕΑ-ΝΑΒ)
Πηγή και ολόκληρο το άρθρο: www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: