Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ν.Ο.Κατερίνης: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Κ. Νικολαΐδου

Τη συμμετοχή της στον τελικό του σκιφ γυναικών εξασφάλισε η Κατερίνα Νικολαΐδου που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών κωπηλασίας που διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου ως 1η Σεπτεμβρίου στην πόλη Τσουνγιού της Νότιας Κορέας.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια μετά τις πρώτες θέσεις που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, διεκδικεί με αξιώσεις μία ακόμη διάκριση.

Η Νικολαϊδου που την Κυριακή 25 Αυγούστου είχε προκριθεί στη δωδεκάδα με τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών, αγωνίστηκε σήμερα 29 Αυγούστου στον ημιτελικό του αγωνίσματός της και εξασφάλισε μια θέση στον μεγάλο τελικό, τερματίζοντας δεύτερη, πίσω από την αθλήτρια της Αυστρίας.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στον αυριανό μεγάλο τελικό θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατές αντιπάλους όπως την Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011, την Αυστριακή δεύτερη παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2012 και τις πολύ έμπειρες κωπηλάτριες της Βρετανίας, Λευκορωσίας και της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: