Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ξενάγηση Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στη λίμνη της Καστοριάς


Ξενάγηση Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Την πρώτη επίσημη εκδήλωση φορέα φιλοξένησε το τουριστικό πλοιάριο Ορεστειάς της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καστοριάς ,το Σάββατο 20 Ιουλίου , μετά την πλήρη επαναλειτουργία του και τη διάθεσή του και πάλι στο κοινό της Καστοριάς και τους επισκέπτες της.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 79ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων το οποίο διεξήχθη στην Καστοριά κατά το χρονικό διάστημα 19-21 Ιουλίου και σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) , πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο περιήγηση στη λίμνη «Ορεστειάδα» με το τουριστικό πλοιάριο “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ”, των προσκεκλημένων δημοσιογράφων , vipπροσωπικοτήτων ,αθλητών ,προπονητών και άλλων φιλοξενουμένων ,με απώτερο σκοπό τη στήριξη από μέρους του Δήμου Καστοριάς της όλης διοργάνωσης και παράλληλα την τουριστική προβολή της περιοχής της Καστοριάς μέσω των προσκεκλημένων τηλεοπτικών σταθμών για την κάλυψη του πρωταθλήματος .

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Βουλευτής Ν. Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ορεστειάς και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Δήμου Καστοριάς κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία, ο Πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννης Καρράς, ο Αντιπρόεδρος κ. Μωυσίδης Γιάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Αργυρίου, ο έφορος Εθνικών Ομάδων και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στην Καστοριά κ. Κώστας Παπαγιάννης και ο Καστοριανός Ολυμπιονίκης κ. Ιωάννης Χρήστου .

Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη φυσική ομορφιά της πόλης μας και η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με τη λήψη συνεντεύξεων από Ολυμπιονίκες κωπηλάτες και την διεξαγωγή μικρής συναυλίας κατά τον περίπλου .
Πηγή: orizontespress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: