Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τον τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη θα… κυνηγήσει ο Ν.Ο.Ι. στην Καστοριά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη θα… κυνηγήσει ο Ν.Ο.Ι. στην Καστοριά!
Με 44 αθλητές στην Β΄ Φάση του Πανελλ. Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Μόνο την κορυφή θέλει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην δεύτερη φάση του 79ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Καστοριά! Η κορυφή για το Ν.Ο.Ι. είναι η κατάκτηση του διπλού τίτλου του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για το 2013, τον οποίο το ιστορικό σωματείο των Ιωαννίνων κατέχει επί 24 συναπτά χρόνια!
Ο Ν.Ο.Ι. θα λάβει μέρος στους αγώνες που αφορούν τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, με συνολικά 44 αθλητές, 27 αγόρια και 17 κορίτσια. Η εντυπωσιακή διαφορά που απέσπασε απ’ τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά σωματεία στα μετάλλια (25 στο σύνολο, εκ των οποίων τα 10 χρυσά) και την βαθμολογία κατά την α΄ Φάση του Πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο στο Σχινιά, δίνει ένα καλό προβάδισμα για το Γιαννιώτικο σωματείο στο δρόμο προς την κατάκτηση της κορυφής.
Πλέον, στόχος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων είναι να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του σε πανελλαδικό επίπεδο στο άθλημα της Κωπηλασίας, αυξάνοντας όσο γίνεται περισσότερο αυτή την διαφορά από τους υπόλοιπους Ομίλους που λαμβάνουν μέρος στο Πρωτάθλημα και να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές του τα κύπελλα του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος.
Οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή. Η ομάδα του Ν.Ο.Ι. αναχωρεί αύριο για την Καστοριά.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.
Οι αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, η οποία αναχωρεί αύριο για την Καστοριά, είναι στην κατηγορία των Παίδων οι: Στέφανος Ντούσκος, Νίκος Βλάχος, Νίκος Ανδρούτσος, Σεμπάστιαν Καλουιάν, Αλέξιος Μπαράτσας, Χρυσόστομος Βουκουβάλας, Ευάγγελος Δρόσος, Θανάσης Νταλαμάγκας, Κων/νος Μάντζιος, Σπύρος Μαλισόβας, Κώστας Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Βασίλης Νάσιος, Αλέξανδρος Δογορίτης, Νίκος Βέλιος, Γιάννης Πιτσούνης, Αριστομένης Περπάτης, Γιώργος Νάτσιας, Αχμέτ Ράπη, Αλέξανδρος Μπούγιας, Άγγελος Βασιλείου, Θωμάς Ζαράγκας, Δημήτρης Σιάνας, Νικόλαος Σπύρου, Κων/νος Μούλας και Θεοχάρης Μπαλάφας.
Την ομάδα των Κορασίδων απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες του Ν.Ο.Ι.: Κατερίνα Γιώτη, Νεφέλη Στεριάδη, Φωτεινή Μέρμηγκα, Χριστίνα Κούρου, Χρύσα Πάνου, Βαλέρια Μάντζιου, Βερόνικα Μάντζιου, Κατερίνα Ζέρβα, Κατερίνα Πιτσούνη, Βιβή Παίδαρου, Κατερίνα Γκλατζούνη, Βίκη Κοζανίτη, Πετρούλα Τσιάβου, Αλεξία Κοντοδήμου, Βένη Σωτηρακοπούλου, Αφροδίτη Σιόλου και Μαρία Τσίπη.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε παγουράδες κάντε καμιά δουλειά.