Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

3ο Παγκόσμιο Κύπελλο: Διπλή επίτυχια στην πρεμιέρα



Δύο απευθείας προκρίσεις στα ημιτελικά και τρεις συμμετοχές σε επαναληπτικούς επιφύλασσε για τα ελληνικά κουπιά η 1η μέρα του 3ουαγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών-Γυναικών που άνοιξε την αυλαία του στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Κατακτώντας την 1η θέση στην προκριματική σειρά εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών οι Λευτέρης Κόνσολας και Σπύρος Γιάνναρος .

Με την 2η θέση που κέρδισαν, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα 12 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματος τους και οι Γιώργος Κόνσολας-Νίκος Αφεντούλης στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου των ανδρών.

Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Μαγδανής τερμάτισε 3ος στο σκιφ ελ βαρών ανδρών και σε λίγη ώρα -στις 16:42 ώρα Ελλάδας-θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό για να διεκδικήσει μια θέση στα ημιτελικά . Η Ελένη Διαμάντη στο σκιφ των γυναικών κατέλαβε την 4η θέση και θα αγωνιστεί κι αυτή το απόγευμα (18:24 ώρα Ελλάδας) στον επαναληπτικό για μια θέση στον ημιτελικό.

Αντίστοιχο έργο έχει και ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ των ανδρών που τερμάτισε 5ος στον προκριματικό. Ο πρωταθλητής του ΝΑΣ θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό στις 18:06 ώρα Ελλάδας.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: