Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Από την Σεβίλλη στην Καστοριά για προπονητικό κοινόβιο η Εθνική ομάδαΑπό την Σεβίλλη στην Καστοριά για προπονητικό κοινόβιο βρίσκεται η Εθνική ομάδα που πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με την Κατερίνα Νικολαΐδου στο σκιφ ελ βαρών γυναικών.
Οι αθλητές έμειναν για μόλις λίγες ώρες ελεύθεροι και το πρωί της Τρίτης 4/6 συναντήθηκαν στην Καστοριά όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, μέχρι τις 17/6 αρχικά , για τους υπόλοιπους διεθνείς αγώνες με πρώτους τους Μεσογειακούς στα τέλη του Μήνα, στη Μερσίνα της Τουρκίας.
Στο συγκεκριμένο προπονητικό κοινόβιο μετέχουν εκτός από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Νικολαϊδου, οι Ελένη Διαμάντη, Διονύσης Αγγελόπουλος, Σπύρος Γιάνναρος, Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής, ενώ στις 9/6 θα μεταβούν οι Νίκος Αφεντούλης, Γιώργος Κόνσολας, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος , Αλέξανδρος Λουλούδης και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ενώ στις 20/6 θα ενσωματωθεί και ο Βασίλης Αγγελόπουλος . Νέο πρόσωπο ο Γιώργος Παπασακελλαρίου του ΟΕΑ ΝΑ Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: