Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Sir Steve Redgrave's River Adventure (iOS game)

iPhone Screenshot 1Περιγραφή
Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης κωπηλάτης, Sir Steve Redgrave, επιστρέφει στο νερό κυνηγώντας τη δόξα του χρυσού για άλλη μια φορά, με την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού για κινητά τηλέφωνα, «Οι περιπέτειες στο ποτάμι του Sir Steve Redgrave». Μετά από τη διεκδίκηση και κατάκτηση του χρυσού σε πέντε συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Sir Steve Redgrave επανέρχεται σε ένα γρήγορο αγώνα για τα μετάλλια και πάλι. Υπάρχει χρυσός στα ποτάμια, αλλά απλώς τυχαίνει να είναι μερικά από τα πιο ύπουλα ποτάμια στον κόσμο.  Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά, με επιπλέοντες κορμούς, ορμητικά νερά, χελώνες, αλιγάτορες και πιράνχας που προσπαθούν να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. 
Ενώ ο η βάρκα κυλά στον ποταμό αποφεύγοντας τα εμπόδια σε όλο και πιο γρήγορες ταχύτητες, ο Sir Steve συλλέγει επίσης χρυσό για να αναπληρώσει τα μετάλλιά του. 
Συλλέξτε όλα τα χρυσά και φτάστε στο τέλος της ελικοειδούς διαδρομής για να πετύχετε τον τέλειο αγώνα και να προσθέσετε τα χρυσά μετάλλια στη συλλογή σας. 
Μιλώντας για το νέο παιχνίδι, ο Sir Steve είπε: "Οι δημιουργοί έχουν βάλει τον εικονικό Sir Steve σε μερικές πραγματικά δύσκολες καταστάσεις και είμαι απλά χαρούμενος που ποτέ ο πραγματικός Sir Steve δεν είχε να αντιμετωπίσει αλιγάτορες και πιράνχας στη διάρκεια της προπόνησής του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: