Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Υποτροφία στην Άννα Ιωάννου από τον Κ.Ο.Α.



Σε σεμνή τελετή που διοργάνωσε χθες ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ), δόθηκαν επιταγές σε οκτώ αθλητές – φοιτητές, οι οποίοι επωφελούνται από το Σχέδιο Υποτροφιών του ΚΟΑ για την Ακαδημαϊκή περίοδο 2010-2011.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Ντίμης Κακογιάννης, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τόνισε ότι είναι σημαντικό γεγονός να διακρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και Ακαδημαϊκά, πράγμα το οποίο επικροτεί και ενθαρρύνει και η Ευρώπη.

Δικαιούχοι για την εν λόγω Ακαδημαϊκή περίοδο είναι οκτώ αθλητές από έντεκα που εισηγήθηκαν οι Ομοσπονδίες, βάση των καθορισμένων κριτηρίων του Σχεδίου. Πάγια πολιτική του Οργανισμού είναι η διπλή εκπαίδευση των αθλητών, δηλαδή η αγωνιστική δραστηριότητα με την παράλληλη ακαδημαϊκή μόρφωση.

Ο κ. Κακογιάννης ανέφερε ότι ο ΚΟΑ θα είναι πάντοτε στο πλευρό των αθλητών – φοιτητών για κάθε βοήθεια και στήριξη.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ Φίλιππος Σοφοκλέους, από την πλευρά του, τόνισε ότι ο ΚΟΑ ανταποκρινόμενος στην Ευρωπαϊκή υπόδειξη για τη Διπλή Εκπαίδευση θέλει να δώσει στους αθλητές όλα τα απαραίτητα εχέγγυα στηρίζοντας τους και αγωνιστικά και ακαδημαϊκά με στόχο να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Οι αθλητές με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον ΚΟΑ για την πολύπλευρη στήριξη που τους παρέχει.

Οι οκτώ αθλητές που επωφελήθηκαν από το Σχέδιο, με συνολικό ποσό 14.998,25 ευρώ είναι οι ακόλουθοι: Δημήτρης Κωνσταντίνου (ΣΚΟΚ), Αλέξανδρος Μπαχτιάροφ (ΚΟΕΚ), Άννα Ιωάννου (ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ), Ζαχαρίας Άρνος (ΚΟΕΑΣ), Στέλλα Χριστοφόρου (ΚΟΕΑΣ), Φίλιππος Σπαστρης (ΚΟΕΑΣ), Σάββας Αρέστη (ΚΟΕΑΣ), Κυριάκος Αντωνίου (ΚΟΕΑΣ).
Πηγή: maxhnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: