Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ν.Ο.Κ.Ι.: Εκδήλωση για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου


«Κάτι ψήνεται» στο τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΚΙ!

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση με πολλά ψητά και εκλεκτής ποιότητας Ρομπόλα, το τμήμα Κωπηλασίας του ΝΟΚΙ γιόρτασε με τους αθλητές του τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στην εκδήλωση η οποία έγινε στα γραφεία του Συλλόγου στο Μαϊστράτο παραβρέθηκαν εκτός από τα παιδιά της κωπηλασίας, αλλά και οι γονείς τους, οι οποίοι γεύτηκαν τους ωραιότατους μεζέδες που είχαν ετοιμαστεί για την περίσταση.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με οπουδήποτε τρόπο βοηθούν το σύλλογό μας και την κωπηλασία ειδικότερα. Να είναι καλά και πάντα να βοηθάνε» τόνισε εκτός των άλλων ο έφορος Κωπηλασίας του συλλόγου κ. Ανδρέας Αλιβιζάτος.

Τα σουβλάκια καταναλώθηκαν μετά μανίας, ενώ υπήρχε και ωραιότατη ποιότητα Ρομπόλας από τον Συνεταιρισμό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δημήτρης Προβολισιάνος, ο οποίος παρέδωσε στα παιδιά της κωπηλασίας μία εικόνα του Αγίου Γερασίμου την οποία την προσέφερε για να τα προστατεύει η Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά.

Στον σύνδεσμο www.inkefalonia.gr/ μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του προέδρου του ΝΟΚΙ κ. Αλέξανδρου Καλλίνικου, των αθλητών της κωπηλασίας Ιουλίας Αλιβιζάτου, Ειρήνης Γκισγκίνη και Αναστασίας Μελισσαράτου και φυσικά του ακούραστου εφόρου του συλλόγου Ανδρέα Αλιβιζάτου, αλλά και να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Περισσότερα στο www.inkefalonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: