Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καθοριστικός ο ρόλος του ΔΗΝΑΚ στις διακρίσεις της κωπηλασίας



Με το πέρας του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας Κωπηλασίας.

Οι συμμετοχές της σε όλες ανεξαιρέτως τις διεθνείς διοργανώσεις έφεραν πολλές και μεγάλες διακρίσεις που μας έκαναν περήφανους , από τους Βαλκανικούς Αγώνες, το Πανευρωπαϊκό, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Κύπελλα με κορύφωση τις μεγάλες επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα, κατατάσσοντας την Κωπηλασία ως το πιο πετυχημένο ελληνικό άθλημα.

Όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Εθνικής Ομάδας πραγματοποίησαν τα θερινά προπονητικά κοινόβια στον Στίβο κωπηλασίας της πάντα φιλόξενης πόλης της Καστοριάς.

Η διάθεση των χρηστικών χώρων του ΔΗΝΑΚ ,του κωπηλατικού στίβου, των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Καστοριάς, υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες στην αρτιότερη προετοιμασία και στις μεγάλες διακρίσεις των κωπηλατών μας.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και προς τον Δήμο Καστοριάς για όλη την σημαντική αρωγή και υποστήριξη τους προς το άθλημα της κωπηλασίας, προσδοκά δε σε ακόμη στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

Θα παρακολουθεί τέλος με προσοχή και θα υποστηρίξει όπου και όπως μπορεί τις διαδικασίες αναβάθμισης των χώρων του ΔΗΝΑΚ, που όταν περατωθούν θα αναδείξουν την Καστοριά σε σημαντικό Διεθνές Κωπηλατικό Κέντρο.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: