Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το Μαυροχώρι έλυσε τη συνεργασία του με τον κ. Δέλλιο!

Με μια λιτή και χωρίς να εξηγεί το λόγο, η διοίκηση του Ν.Ο.Μαυροχωρίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Ιωάννη Δέλλιο. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:


Μαυροχώρι 10.10.12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ν.Ο.Μαυροχωρίου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. Δέλλιο Ιωάννη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική. Δυστυχώς οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει τη συνεισφορά του κ. Δέλλιου Ιωάννη, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μας κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες, εργάστηκε σκληρά και την οδήγησε σε επιτυχίες. Ο Ν.Ο.Μαυροχωρίου εύχεται καλή συνέχεια στον κ. Δέλλιο Ιωάννη.

Με εκτίμηση:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουσες συγκυριες και τριχες κατσαρες !!!! πολυ απλα ειστε Αχαριστοι κυριοι, σας πηρε απο το μηδεν και σας εκανε Ομιλο και το ευχαριστω σας ειναι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

και επειδη εργαστηκε σκληρα και οδηγησε τον ομιλο σε επιτυχιες
τον διωξατε !
αυτον λοιπον ειναι το ευχαριστω σας αχαριστοι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΗΛΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα αν δε ηταν οπως εσεις λετε ιδιαιτερα παραγωγικη και αποτελεσματικη η θητεια του τι παραπανω θα κανατε ,θα τον πετουσατε με τις κλωτσιες ;;;
Τι ειναι αυτα, σε ποιους λετε αυτες τις χαζομαρες νομιζετε οτι ολοι ειναι ασχετοι και οτι οι μονοι σχετικοι και ιδημονες εισαστε εσεις και αρα μπορειτε να μας κοροηδευετε ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

4 προπονητές σε 2 χρόνια. Μετράω.Μήπως δεν πληρώνονται και φεύγουν?Γιατι οτι και να πεις πηγαινε ελα απο την Καστορια καθε μερα το 200αρι το θες, μονο για βενζινη.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλι διαλιση ασχετι....πιγατε να σοσετε ι ειδιμονεσ το μαυροχορι και θα το διαλισατε εσισ ι γνοστεσ.για πουθενα δεν εισαστε κθιστε σπιτι σας,γονεις σας κοροιδευουν αυτι οι διθεν κοπιλατεσ που ιρθαν απο τιν καστορια να σας σοσουν..θα διαλισετε σιντομα να ειστε βεβει με αυτους που ακουτε..ντροπι σασ..ντροπι σασ..παρασιρατε και τοθς ανθροπουσ του χωριοθ..ασχετι για ποθθενα δεν ειστε.