Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ν.Α.Ο.Σαλαμίνος: Βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι για το 2011

1
Με την βράβευση των κορυφαίων αθλητών για το 2011 του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνος έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά με διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο για τον όμιλο.

Το χορό των βραβεύσεων άνοιξε ο Λευτέρης Κόνσολας ο οποίος κέρδισε το εισητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου καταλαμβάνοντας την 8η Θέση στο Διπλό Σκίφ Ελ. Βαρών Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Bled τον Αύγουστο ενώ λίγο αργότερα κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλίο στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στην Φιλιππούπολη στο ίδιο αγώνισμα με πλήρωμα του τον Παναγιώτη Μαγδανή απο τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Στις εγχώριες διοργανώσεις ο Λευτέρης Κόνσολας κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια σε Διπλό Ελ. Βαρών Ανδρών και Τετραπλό Ανδρών και 2 Ασημένια Μετάλλια σε Τετραπλό Ελ. Βαρών Ανδρών και Διπλό Ανδρών.

Οι επιτυχίες εκτός Ελλάδας συνεχίστηκαν για το 2011 καθώς ο Γιώργος Κόνσολας με τον Νίκο Αφεντούλη , βραβεύθηκαν για την 5η Θέση στο Διπλό Σκίφ Ελ. Βαρών Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το οποίο διεξήχθη στο Amsterdam.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Γιώργος Κόνσολας κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια σε Διπλό Ελ. Βαρών Ανδρών και Τετραπλό Ανδρών και 2 Ασημένια Μετάλλια σε Τετραπλό Ελ. Βαρών Ανδρών και Διπλό Ανδρών και 1 Χάλκινο στο Διπλό Σκίφ Νέων Ανδρών ενώ ο Νίκος Αφεντούλης 1 Χρυσό στο Τετραπλό Ανδρών, 1 Ασημένιο στο Τετραπλό Ελ. Βαρών Ανδρών και 1 Χάλκινο στο Διπλό Νέων Ανδρών.

Για τα Χρυσά Μετάλλια σε Τετραπλό Ανδρών και Τετραπλό Ελ. Βαρών Ανδρών βραβεύθηκαν οι Γιώργος Καρνέζης και Ευάγγελος Δρίβας αντίστοιχα.

Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου συνεχίστηκαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων το οποίο διεξήχθη στην Καστοριά με τους Δημήτρη Μάντη, Στέφανο Χρυσικόπουλο, Μιχάλη Ράπτη και Δημήτρη Λιάρο να κατακτούν το Χρυσό Μετάλλιο στο Τετραπλό Παίδων και την Κωνσταντίνα Κοντραφούρη το Χάλκινο Μετάλλιο στο Σκίφ Κορασίδων.

Για το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης στο Διπλό Σκίφ Παίδων Ανάπτυξης βραβεύθηκαν και οι Ηλίας Κουδούνας και Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πηγή: www.naosalaminos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: