Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

20 κωπηλάτες του ΝΟΙ στο 2ο αγώνα αξιολόγησης της Εθνικής

noi_athlites_pamvotida
Στη μάχη για μία θέση σε κάποια από τις κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας θα ριχτούν για δεύτερη φορά φέτος είκοσι συνολικά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο δεύτερος κατά σειράν αγώνας αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ, μέσω και του οποίου γίνεται η επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν τις ομάδες του Εθνικού μας συγκροτήματος. Σ' αυτόν λαμβάνουν μέρος με αθλητές τους όλα τα ναυτικά σωματεία της χώρας μας.
Από το Ν.Ο.Ι. στον αγώνα θα λάβουν μέρος, για τυπικούς λόγους, αφού έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην Εθνική Ομάδα, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας. Μαζί τους θα βρεθούν την Παρασκευή στο Σχινιά οι Γιαννιώτες κωπηλάτες: Αποστόλης Λαμπρίδης, Χρήστος Κουτσιαύτης, Θανάσης Τσιάλιος, Ηλίας Κούρος, Χρήστος Κρούτια, Γιώργος Μπακαγιάννης, Κων/νος Μαγκλάρας, Μιχάλης Παπατσίμπας, Γιώργος Ρίζος, Βασίλης Πάνου, Ελένη Διαμάντη, Ξανθή Κολτσίδα, Βάσια Ζυγούρα, Σπυριδούλα Τζούκα, Αικατερίνη Ζέρβα, Γιάννης Ζήσης και Γιώργος Βαρδάκας.
Σε δηλώσεις του με αφορμή τον αγώνα, ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος τόνισε ότι «παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το προηγούμενο διάστημα, που δεν επέτρεψαν πολλές προπονήσεις στη λίμνη, είμαστε πανέτοιμοι και αισιοδοξούμε ότι και σε αυτό τον προκριματικό για την Εθνική Ομάδα οι αθλητές μας θα πετύχουν πολύ καλές επιδόσεις».
Την περασμένη Τρίτη διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και εργομετρικά τεστ από την ΕΚΟΦΝΣ, παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού Τόλη Παλαιοπάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: