Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή στην εθνική ομάδα κωπηλασίας


Συγχαρητήρια απο κοντά στους Έλληνες παγκόσμιους πρωταθλητές της κωπηλασίας και τους προπονητές τους μοίρασε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής που το μεσημέφι της Τρίτης (15/11)τους υποδέχθηκε στο γραφείο του στη ΓΓΑ.

Ο προϊστάμενος της ΓΓΑ είχε απο καιρό εκφράσει την επιθυμία του να σφίξει το χέρι στους Παγκόσμιους πρωταθλητές και τους προπονητές τους που συγκέντρωσαν μια ντουζίνα μετάλλια στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που πήραν μέρος κατά τη φετινή σεζόν.

Παρόντες τόσο το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Τσιάβου-Γιαζιτζίδου όσο και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε που πριν λίγα εικοσιτετράωρα βραβεύτηκαν απο την παγκόσμια ομοσπονδία ως το καλύτερο γυναικείο πλήρωμα και ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2011.

Από την πλευρά τους όλοι οι αθλητές που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά χάρισαν στον γγΑ μια μπλούζα της Εθνικής ομάδας με τις υπογραφές τους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Καρράς είπε:

"Ο κ. Μπιτσαξής μας ενημέρωσε για το οικονομικό πλάνο. Οι αθλητές των άκουσαν με προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνονται από τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού παρά από μας. Πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε στο μέλλον με επιτυχία παρά τις όποιες δυσκολίες και αν έχουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: