Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αποτελέσματα αγώνων "Δανιόλεια 2011"

Έγιναν σήμερα, 29 Οκτωβρίου, οι Κωπηλατικοί Αγώνες στη μνήμη του Αντωνίου Δανιόλου Πλωτάρχη Π.Ν., που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης. Οι φετινοί αγώνες περιελάμβαναν μόνο δύο αγωνίσματα, αυτά της τετρακώπου άνευ ανδρών και του τετραπλού γυναικών, στην απόσταση των 8000 μέτρων. Στους αγώνες συμμετείχαν 56 αθλητές, 24 γυναίκες και 32 άνδρες, από 6 Ομίλους.
Νικήτρια ομάδα στις γυναίκες ήταν του Ν.Ο.Θ.1 με τις Καλαμαρά Αικατερίνη, Ιωάννου Άννα, Παλαιοπούλου Χάιδω και Καμπύλη Αικατερίνη. Δεύτερη του Ο.Φ.Θ.1, με τις Φίτσιου Ζωή, Εμμανουηλίδου Δέσποινα, Ταρενίδου Παρέσσα και Γιαννιώτη Αθηνά και τρίτη η ομάδα του Ν.Ο.Γ. με τις Σταυρακάκη Κατερίνα, Σταυρακάκη Μαρία, Μαρκοπούλου Βαΐτσα και Μαξούρη Κατερίνα.
Στους άνδρες νικητές ήταν ο Ν.Ο.Θ.1 με τους Μοσχονά Νίκο, Καραμαλή Ελευθέριο, Σταραβέλ Νίκο και Κωνσταντά Πασχάλη. Δεύτεροι ήταν οι Μπικογιάννης Ιωάννης, Ζέρβας Ειρηναίος, Ρετζούλης Σωτήρης και Καραμήτρος Θωμάς του Ν.Ο.ΚΑΤ. και τρίτοι οι Πέτρου Γιάννης, Τσάπος Θεόδωρος, Αϊδινίδης Κων/νος και Λαττός Παναγιώτης του Ι.Ο.Θ.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EKANE PALI TIN LAMOGIA TOU O NOTH...
EVALE STIN VARKA TOU ATHLITRIA TON GIANNITSON
POIOI NOMIZOYN OTI EINAI TELOS PANTON ?
KAI TA XAIVANIA TON GIANNITSON AGRON AGORAZOUN...
XONTRADES MIA ZOI APO TON NOTH KAI KANEIS DEN VRISKETE NA TOUS STAMATISEI