Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Παρουσίαση: Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας

Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας

Στοιχεία
Ετος Ιδρύσεως 1995

Τοποθεσία: Ποδηλατόδρομος-πεζόδρομος Ηγουμενίτσας
Τηλ Γραφείων: 26650 28370

Σκοπός του ομίλου:

Η δημιουργία αγάπης για την ανάπτυξη των ναυτικών αθλημάτων,

Η συνεργασία με άλλα ναυτικά σωματεία της χώρας και του εξωτερικού, η κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών με σκοπό να αγωνιστούν σε πανελλήνια πρωτάθλημα και η εξέλιξη τους για την συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες.

Η δημιουργία εγκαταστάσεων, αγορά υλικού, κωπηλατικών σκαφών είδη γυμναστηρίου από τα πιο σημαντικά μελήματα του ομίλου, οργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίων, και η εν γένει συμμετοχή του ομίλου στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης. (Θεοφάνεια, καθαρισμοί ακτών, καρναβάλι, παρελάσεις, περιφορά επιταφείου, περιφορά της εικόνας (λιτανεία) Ευαγγελίστριας, οργάνωση χοροεσπερίδων κ.α )

Η Κωπηλασία είναι το άθλημα που γυμνάζει συμμετρικά ολόκληρο το σώμα. Ο ρυθμός, η συλλογική προσπάθεια και η επικοινωνία με την φύση είναι βασικά στοιχεία της κωπηλατοδρομίας, αλλά και τμήμα εκπαιδευτικής προσπάθειας. Είναι αυτή που συνδυάζει την σωματική δύναμη και την διαύγεια του πνεύματος.

Στον νομό Θεσπρωτίας, ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας (ΔΝΟΗ), φέρνει το άθλημα αυτό κοντά στην νέα γενιά του τόπου μας από το 1995, έτος ίδρυσης του Ομίλου.

Στα χρόνια αυτά, κατάφερε να αποτελέσει πρότυπο Ομίλου για ολόκληρη την Ελληνική Κωπηλασία, μέσα από σειρά επιτυχιών από πολλούς αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσα στους αθλητές αυτούς είναι και η Αλεξάνδρα Τσίαβου, με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το καλοκαίρι του 2008 στέφθηκε Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Πεκίνο.

Ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, είναι ανοιχτός για όλους! Αυτήν την στιγμή προπονεί περισσότερα από 120 παιδιά. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρους προπονητές. Αποτελεί αναμφισβήτητα έναν “ζωντανό οργανισμό” του τόπου μας, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την παιδεία. Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε και από κοντά!

Επιτυχίες Ομίλου:

Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια

Πάνω από 60 πανελλήνια μετάλλια

Eισαγωγή πολλών αθλητών του ομίλου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Eισαγωγή Αθλητών σε παραγωγικές σχολές της χώρας όπως Αστυνομία Λιμενικό Πυροσβεστική κτλ


To Δ.Σ του Ομίλου:

Βεζδρεβάνης Δημήτριος, Πρόεδρος
Δημητρίου Δημήτριος, Αντιπρόεδρος
Δήμα Κυριακή, Γενική Γραμματέας
Λέκκας Χαράλαμπος, Ταμίας
Γκιζλής Άγγελος, Έφορος Κωπηλασίας
Παππάς Βασίλειος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
Τσέλλα Βικτωρία, Έφορος Εκδηλώσεων
Μπούλμος Χρήστος, Έφορος Υλικού
Κουλούρης Κωνσταντίνος, Μέλος

Η Ομάδα Του Ομίλου:


Οι εγκαταστάσεις:





Φώτο από αγώνες:





Δεν υπάρχουν σχόλια: