Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ο.ΚΑΤ: “ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΟΧΙ ΕΓΩ!”

Τη δική του απάντηση στην επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα “εκ των έσω” δίνει μέσω του PR. ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Γιώργος Μελετλίδης.
Οι παραιτήσεις των μελών του Δ. Σ έχουν ανοίξει, εκτός από το ασκό του Αιόλου και τα στόματα εκατέρωθεν, αποκαλύπτοντας μία μάλλον νοσηρή κατάσταση η οποία επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου.
Ο κ. Μελετλίδης, εμφανώς προβληματισμένος από τα όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες για το πρόσωπό του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Καρυώτης, αποφάσισε να μιλήσει δίνοντας τη δική του διάσταση στα γεγονότα.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης,
Γιώργος Μελετλίδης

“Για ποιό λόγο αυτή η επίθεση; Τί αρνήθηκα και κυρίως τί έχω αποκρύψει από το Διοικητικό Συμβούλιο;” αναρωτιέται ο κ. Μελετλίδης δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε λειτούργησε ερήμην των μελών. Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, ο κ. Καρυώτης είναι αυτός που έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία, χρησιμοποιώντας μάλιστα στη σφραγίδα του Ν.Ο.ΚΑΤ, ενέργεια για την οποία, όπως σημειώνει, θα έπρεπε να είναι ενήμερο το Δ.Σ. “Από την Ομοσπονδία ενημερώθηκα για επιστολή του Αντιπροέδρου. Δεν όφειλε να με ενημερώσει ο κ. Καρυώτης; Κάτι ανάλογο δε, έκανε και η κα Τολιοπούλου η οποία έστειλε απευθείας επιστολή στην ΕΙΟ για να λάβει κάποια πληροφορία για τον προπονητή μας Σταυρίδη”, σημειώνει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ και συνεχίζει “Αν αυτές δεν είναι ενέργειες ερήμην του Δ.Σ τότε τι είναι;”

Ο κ. Μελετλίδης κάνει λόγο ακόμη και για διπλά ταμεία τα οποία υπάρχουν στο σύλλογο κάτι που ο ίδιος δεν το γνώριζε μέχρι που προέκυψε η ανάγκη για την αγορά μίας βάρκας. “Συγκεκριμένα ο δήμος Κατερίνης είχε κάνει μία δωρεά 5 χιλιάδων ευρώ για την αγορά βάρκας η οποία ωστόσο κόστιζε 11 χιλιάδες. Τότε ο κ. Μπικογιάννης (τεχνικός σύμβουλος του Ν.Ο.ΚΑΤ) στο πλαίσιο του Διοικητικού Συμβουλίου με ενημέρωσε ότι το ποσό θα συμπληρωθεί από “κάποια χρήματα που έχει από παλιά”. Πράγματι δόθηκαν επιπλέον 6 χιλιάδες από αυτό το “ταμείο” για το οποίο φυσικά δεν είχα γνώση ” σημειώνει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε πρακτικά. “Δεν μπορούν να μιλάνε για δικές μου αποφάσεις ερήμην όταν υπάρχουν αθλητές οι οποίοι προπονούνται χωρίς να έχουν εγγραφεί στο σύλλογο. Δεν τους προπονώ εγώ; Και προφανώς δεν έχουν ποτέ δώσει στο ταμείο του συλλόγου τη συνδρομή τους”.

“Ξέρω ότι έγινα δυσάρεστος όταν είπα τέρμα στα κρυφά ταμεία αλλά όσο είμαι εγώ Πρόεδρος δεν μπορεί να γυμνάζεται αθλητής χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο Σύλλογο”, δηλώνει με έμφαση ο κ. Μελετλίδης.

Κατά την άποψή του, όλα ξεκίνησαν όταν με την ανάληψη των καθηκόντων του (είχε προηγουμένως άλλη μία θητεία 2011-2013 χωρίς εκλογική διαδικασία γιατί δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος μετά την παραίτηση Σεϊτανίδη) σε εφαρμογή του καταστατικού του συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν μπορεί να είναι μέλος του Δ.Σ συγγενικό πρόσωπο προπονητή (η κα Παρλίτση γραμματέας του συλλόγου είναι σύζυγος του προπονητή κου Μπικογιάννη).
“Την διοίκηση την ασκεί το διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορώ να σκέφτομαι αν… χαλάω τη σούπα σε κάποιους. Δε λειτουργώ ουρανοκατέβατα. Εκλέχθηκα παίρνοντας 49 από τις 54 ψήφους και εφαρμόζω τον κανονισμό του συλλόγου. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον από όλη αυτή την ιστορία”, προσθέτει ο κ. Μελετλίδης σημειώνοντας ότι μέλος του Ν.Ο.ΚΑΤ είναι από το 1993. «Κάποιοι άλλοι είναι νεόκοποι» υποστηρίζει….

“Και μιας και μιλάμε για εφαρμογή του καταστατικού να σας πω ότι δεν είμαι εγώ αυτός που αποφάσισα να δώσω με απευθείας ανάθεση την ενοικίαση του κλάμπ Όμιλος και της παιδικής χαράς. Το καταστατικό προβλέπει απευθείας ανάθεση με απόφαση Δ.Σ και αυτό κάναμε. Δεν προβλέπει δημοπρασία. Όταν δε, μου πρότεινε ο κ. Καρυώτης υποψήφιο ενοικιαστή του είπα να τον φέρει αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ” σημειώνει ο Πρόεδρος. “Να φέρουν έστω και μία απόφαση που άσκησα βέτο…” επαναλαμβάνει ο κ. Μελετλίδης φωτογραφίζοντας ουσιαστικά με τα λεγόμενά του μία κλίκα η οποία στόχο έχει να τον οδηγήσει στην έξοδο.
“Προφανώς και θα πάμε σε εκλογές. Οι προσκλήσεις αύριο το πρωί ταχυδρομούνται προς τα μέλη μας”, σημειώνει προτρέποντας, όποιον θέλει, σε δημόσιο διάλογο καθώς ο ίδιος δεν έχει κάτι να κρύψει, όπως χαρακτηριστικά λέει.
Πηγή: pieriareport.gr

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

??????? γιατι ολα αυτα μετα την μη εγκριση του απολογισμου της δικης του θητειας;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος αναφέρει σε κάποιο σημείο οτι δεν εχει κάτι να κρύψει!!!Γιατι δεν μας λέει οτι στο βιβλιο εσόδων -εξόδων του ομίλου στην χρήση του 2014 υπήρχαν 36 διορθώσεις με μπλάνκο χωρίς να το ξέρουν κάποια μέλη του Δ.Σ.Αφου δεν είχε να κρύψει κατι γιατι προσπάθησε να το περάσει έτσι.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

πιό βλάκας πεθαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 1993? ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ή ΓΙΑ "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ"? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ & ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΑΜΕΙΑ? ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ? ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ" ΣΥΛΛΟΓΟ ...... ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ". Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. & ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ., ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ......

Ανώνυμος είπε...

Αφού εφαρμόζεις τους Νόμους κύριρ πρόεδρε, τι λεει ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ"? Τα εφαρμόζεις εσύ ή είσαι υπεράνω αυτού? Η ΕΚΟΦΝΣ τα γνωρίζει αυτά?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ & ΕΠΙ 2ΕΤΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ? ΠΩΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ? ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ? ΕΣΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ & Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας κρίνεται από το έργο
του ( βλέπε βραβεύσεις –
διακρίσεις ) , εσείς κ.
πρόεδρε τι έχετε να παρουσιάσετε
? δεν μπορείτε ναι επικαλείστε
το καταστατικό και τα
αποτελέσματα της εκλογή σας και
να μην αναφέρεσθε στα
αποτελέσματα στης διοίκηση σας
2014 που δεν πέρασε ο
διοικητικός και οικονομικός
απολογισμός . Δεν έχετε το
δικαίωμα να σπιλώνετε άτονα τα
οποία δεν μπορείτε να φτάσετε
(Καρυωτή – Μπικοκογίαννη) .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ Δ.Σ. ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ? ΒΡΗΚΕΣ ΛΥΣΗ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ? Ή ΘΑ "ΣΗΚΩΣΕΙ" ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ? ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ.... ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα αυτά που καταγγέλει ο κος Μελετλίδης(που φαντάζομαι θα μπορεί να τα αποδείξει) γινότανε επί δικής του προεδρίας αποδεικνύεται ότι οι κατηγορίες για ανικανότητά του δεν ήταν αβάσιμες.....
Αν υπονοεί ότι γινότανε επί προεδρίας του κου Γιώτη Σεϊτανίδη να πλύνει το στόμα του πριν αρχίσει να μιλάει για έναν άνθρωπο που που του παρέδωσε έναν Όμιλο "διαμάντι" για να τον φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΑΪΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Όμιλος είναι "ΟΛΟΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΡΟ" και γύρω του έχει "ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ", τους αμέτρητους αθλητές του, που περασαν,ειναι και θα είναι στο δυναμικό του. Ο πρόεδρος όμως δεν γνωρίζει ούτε τον αριθμό των αθλητών, αλλά ούτε & τα ονόματά τους. Εδώ δεν ξέρει που είναι το ποτάμι .......

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε για πολύ μεγάλη
χαζομάρα του κ. Μπικογίαννης που
έβαλε 6.000 ευρώ από το διπλό
ταμείο και δεν τα κράτησε για τον
εαυτό του . Μπράβο Πρόεδρε καλά
του κάνεις


Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ" ΤΟΝ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ 6.000 ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η ΒΑΡΚΑ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. Η ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014, ΕΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ" ΠΟΣΟ ΤΩΝ 140,61 ΕΥΡΩ !!!!!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ? ΜΑΛΛΟΝ Η "ΚΛΙΚΑ"?

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει το καταστατικό όταν με από
μια γενική συνέλευση με θέμα
“ Έγκριση διοικητικού και
οικονομικού απολογισμού “
και δεν περνάει , ας μας πει
κάποιος και κύριος αυτός που τηρεί
το καταστατικό

Άντε να σε δώ κ. πρόεδρε .

Το Κεφαλαίο Κ. δεν το δικαιούστε

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει αυτός που απειλεί παιδιά που είναι στην αγωνιστική ομάδα του τμήματος της κωπηλασίας αν δεν πληρώσουν συνδρομές να τα διώξει από τον όμιλο !!Ποιος αυτός που μαζί με το "παρεάκι" του δεν έχουν φέρει ούτε ένα παιδί στον όμιλο !!!Ποιος αυτός πονάει τον όμιλο !!Αυτός στο τέλος μόνο κάρβουνα θα αφήσει...

Ανώνυμος είπε...

"Τρικυμία εν κρανίω" ο κος Μελετλίδης. Με τα 5000ευρώ που έδωσε ο Δήμος το 2013 αγοράστηκε η 2- με την οποία το πλήρωμα του ΝΟΚΑΤ κατέκτησε την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Νέων. Το σκάφος στοίχισε 8500ευρώ. Το ποσό συμπληρώθηκε με τα 2000 ευρώ που έδωσε ως χορηγία η ΥΑΜΑΗΑ στον Όμιλο (μέσω γνωριμιών των γονέων αθλητών και φυσικά χωρίς ο Πρόεδρος να κουνήσει το δαχτυλάκι του) και τα υπόλοιπα βγήκαν από το ταμείο του Ομίλου. Αρχή Αλτσχάϊμερ λόγω ηλικίας; ή σκόπιμη παραπληροφόρηση κε Μελετλίδη; Ανικανότητα ή σκοπιμότητα;

Ανώνυμος είπε...

Καιρός για εκλογές μπας και
αναλάβουν άτομα με μεράκι και
όρεξη για δουλεία ουσίας και όχι
ηλιθιότητες (Ακόμα και η θέση
του προέδρου συνταξιοδοτείτε
,άλλα εμείς θα σου κάνουμε το
χατίρι να σε αποκαλούμε πρόεδρε
για το κ. τα είπαμε )

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" (2,5 μ.), ΕΙΝΑΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ", ΕΙΝΑΙ "ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ", ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ & ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ". ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ? ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ & Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Μας κούρασες να γράφου για τα έργα και τις ήμερες σου στον όμιλο και
να μην καταλαβαίνεις. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα αξιόλογα
στελέχη έχουν παραιτηθεί , δεν ιδρώνει το αυτή σου

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια ποντιακή παροιμία που προφανώς θα την ξέρετε θα την
γράψω με λόγια που όλοι καταλαβαίνουμε “ Ο άνθρωπος που
δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει όταν τον φτύνουν λέει
πως βρέχει “
τι δεν έχετε καταλάβει ως τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι μόνο για να πίνει κανένα τσίπουρο και να αρμέγει την αγελάδα του. Όλη η Κατερίνη τον κοροϊδεύει και αυτός νομίζει ακόμη οτι προεδρεύει στον ΝΟΚΑΤ. Πιό καρεκλοκένταυρος δεν έχει περάσει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ (5000 ΧΙΛ. Ο ΔΗΜΟΣ & 6000 ΧΙΛ Ο ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

H παρέα του Βασιλάκη του ναυαγοσώστη, που θέλει να κρύψει τις πομπές και τα αίσχη του κάνοντας και χρήση τεχνολογίας εύρεσης κειμένων για το εντοπισμού του ονόματος και των πράξεων του. Όταν κάποιος σαν αυτόν άναδρος και την συνεργό του κρύβεται και παριστάνει το ανήξερο με 58 μάρτυρες μαθητές σχολής να είναι αυτόπτες μάρτυρες στις πράξεις του, τότε ο όμιλος Κατερίνης ας προσέξει μιας και τον έδιωξε γιατί θα όφειλε σαν μέλος να εμφανίζεται σε φωτογραφίες και όχι να κρύβεται σαν κοπελίτσα όπως κάνει τώρα, ενώ γνωρίζει η αστυνομία τη φάτσα και τι έχει κάνει, που κατοικεί, και η εισαγγελία έχει φωτογραφίες του πληθώρα. Ποιος έχασε την ντροπή να την βρει ο Βασιλάκης στη Παραλία, και η συνεργός του, παράσιτα της Πιερία που τα μισθοδοτούσε το υπουργείο παιδεία και τα κάλυψε ο ναυτικός όμιλος, αποτελούμενος από άτομα ομοιάζοντα μιας και τον καλύπτουν και πήγανε και να συνεργαστούν για να δείξουν ηθική με το συγκεκριμένο παπά-ψεύτη και κοινό εγκληματία που έχει κάνει σειρά αδικημάτων όπως να καταθέτει ψέματα στο επισκοπικό δικαστήριο, έβαλε να παρακολουθούν μαθητή και να τον φωτογραφήσουν, δημοσίευσε φωτογραφίες πάλι με τη φάτσα του –είναι γνωστό ότι είναι ματαιόδοξος- και προσπαθεί να πει ότι είναι άξιος ενώ είναι ανίκανος και ούτε ένα τυπικό έλεγχο δεν μπορεί να διεξάγει ως όφειλε συμφωνως με τα 2000 ευρω και παραπάνω μισθό που λαμβάνει ως κληρικός της πλάκας επίσης. Αυτός δεν ξέρει τι είναι να είσαι κληρικός διευθύνων, νομίζει κάθεσαι και περιμένει σαν σου πούνε, ενώ είσαι εκεί για να κάνεις καθημερινά ελέγχους ασταμάτητα. Θα σπεύσουν οι καλοθελητές του ομίλου να σβήσουν ότι αποκαλύπτετε για τα χάλια τους γιατί έχουνε λόγους και η αλήθεια ενοχλεί ότι έχει μαζευτεί και παραμένει σε αυτόν τον όμιλο.