Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Με δέκα κάμερες η κάλυψη του Παγκοσμίου Παράκτιας από το TV100

Εντυπωσιακή παραγωγή ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός TV 100 προκειμένου να καλύψει τους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας της Θεσσαλονίκης που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

Συνολικά ο σταθμός της Θεσσαλονίκης που εκπέμπει και στο ψηφιακό μπουκέτο του OTE TV θα καλύψει τους έξι τελικούς καθώς και τις απονομές του Σαββάτου με 10 κάμερες που θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους των αγώνων εντός και εκτός θαλάσσης .

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί με το τέλος του προγράμματος στις 4 το απόγευμα καλύπτοντας περίπου 4:30 ώρες αγωνιστικής παράκτιας κωπηλασίας στα νερά του Θερμαϊκού. Παράλληλα θα υπάρχουν συνδέσεις με τις εξέδρες που έχουν στηθεί κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τα λεμβαρχεία, τον Λευκό Πύργο και βέβαια τον χώρο των απονομών.

Εκτός από την απευθείας μετάδοση των αγώνων από την τηλεόραση και τον ΟΤΕ TV οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και μέσω live stream από την διεύθυνση www.tv100.eu

O TV100 είναι χορηγός επικοινωνίας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Μητροπολιτική Αναπτυξιακή ΑΕ.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: