Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χαριτάκης του Ν.Α.Ο.Σούδας στους Βαλκανικούς αγώνες



Μέλος της εθνικής μας ομάδας που θα πάρει μέρος στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων θα είναι ο αθλητής του Ν.Α.Ο. Σούδας, Θεόδωρος Χαριτάκης, αφού πέρασε μ’ επιτυχία τα σχετικά τεστ τα οποία έγιναν στην Καστοριά.
Διάκριση ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνον για τον νεαρό κωπηλάτη (που προκρίθηκε τόσο στο σκιφ, όσο και στο διπλό σκιφ εφήβων), αλλά και για τον Σουδιανό Όμιλο, η οποία αποτελεί δείγμα των δυνατοτήτων του αθλητή, αλλά και της καλής δουλειάς που γίνεται στον ΝΑΟΣ.
Οι βαλκανικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας, το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου και για να εξασφαλίσει θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Χαριτάκης πήρε μέρος σε τρεις κούρσες, οι οποίες έγιναν μέσα σε περίπου τρεις ώρες, με τη συμμετοχή συνολικά 24 αθλητών, που έδωσαν “μάχες” για τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις..
Ο κωπηλάτης του ΝΑΟΣ πήρε την πρόκριση στο σκιφ εφήβων καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ στο διπλό σκιφ αγωνίστηκε μαζί με τον Σπύρο Καλέντζη (του ΝΑΟ Κέρκυρας) και κατατάχθηκαν στην 3η θέση.
* Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Σούδας συγχαίρει τον αθλητή του για την πρόκριση και τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα κωπηλασίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και του εύχεται καλή επιτυχία, ενώ ευχαριστεί τον Ν.Α.Ο. Κέρκυρας για τη συνεργασία. Ακόμη, ευχαριστεί τους επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας του Ομίλου, που είναι η ANEK Lines και η εταιρεία ALFIX – Μανουσάκης ΕΠΕ, για την στήριξη προς τους αθλητές του τμήματος.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ: Από τον Ν.Α.Ο. Σούδας ανακοινώθηκε ότι όσα παιδιά, ηλικίας 10 ετών και άνω, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της κωπηλασίας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή του τμήματος, Δανιήλ Χωματά, στο τηλ. 6974028308.

Πηγή: www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: