Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών: Με 14 αθλητές η Ελλάδα



Στο Άμστερνταμ βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 24 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31/8.

Συνολικά 14 αθλητές κι αθλήτριες θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς όπου συγκεντρώνει περισσότερους από 1100 αθλητές κι αθλήτριες από 60 χώρες

Αναλυτικά την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Απόστολος Λαμπρίδης, Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου, Νίκος Αφεντούλης, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας και οι Κατερίνα Νικολαϊδου, Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Πέργουλη.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης και Τόλης Παλαιοπάνος και ο σωματειακός προπονητής Αλέξανδρος Γκόγκας.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Μωυσίδης ενώ την ομάδα συνοδεύουν ο έφορος ανάπτυξης Βασίλης Πολύμερος κι ο γιατρός Γιάννης Χρηστογιάννης.

Το πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει την Δευτέρα και την Τρίτη με προκριματικούς και επαναληπτικούς, Τετάρτη και Πέμπτη επαναληπτικούς και προημιτελικούς, Παρασκευή ημιτελικούς και Σάββατο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί στα 27 αγωνίσματα εκ των οποίων και τα 14 του Ολυμπιακού προγράμματος.
Πηγή: www.kopilasia.gr

7 σχόλια:

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΙΑ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ)

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ 4 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 14 ΑΘΛΗΤΕΣ ? ΔΗΛΑΔΗ 3,5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ

Ο ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? 70 ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ (ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙ)
ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ? ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΧΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι μονο αυτοι που αναφέρεις φιλέ μου (υπαρχουν και αλλοι) Δυστυχως ο τουρισμός παει μια χαρά! Αλήθεια ο σωματιακος προπονητης τι δουλεια έχει στην εθνική ομάδα; έχει κανέναν αθλητή του εκεί; Απο ποτε σωματιακοι προπονητές συμμετέχουν στα παγκοσμια πρωταθληματα;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ας κρατήσουμε το επίπεδο.Οτιδήποτε προβλήματα υπάρχουν κάλο θα ήταν να τα αναφέρναται στην ομοσπονδία, για να δοθεί η ευκαιρία να υπάρξει, ένας πολιτισμένος διάλογος μεταξύ σας.Αφού σας ενοχλά τόσο η παρουσία κάποιων ατόμων σε αυτή την αποστολή και έχετε τα "κότσια" να λέτε τέτοια πράγματα δημόσια αφήστε και το ονοματάκι σας να φαίνετε και αφήστε τις δημόσιες κατινίες ! Πιστεύω είστε μεγάλοι άνθρωποι και όχι παιδάκια.Επίσης για τον οικονομικό τομέα σίγουρα πάντα θα υπάρχουν κάποια λάθη που καλός θα ήταν να αποφέυγονται.Παρά όμως να αρχίσετε δημόσιους καυγάδες βρείτε τις λύσεις μεταξύ σας και αποφύγετε τις άσχημες συγκρούσεις (παρόλο που πάντα υπάρχουν αυτά ) για να μην φτάσει η κωπηλασία της Ελλάδας ξάνα στο μηδέν, ιδιαίτερα τώρα που έχει μια μεγάλη άνοδο και αναγνωρίζεται παγκόσμια.Επίσης ας μην ξεχνίομαστε ότι ο Βασίλης δεν είναι απλά ένας απλός σωματειακός προπονητής, αλλά είχε φέρει και στην Ελλάδα ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο στο διπλό ελαφρύ και σαν αθλητής στο παρελθόν, ξέρει καλύτερα την ψυχολόγια των αθλητών από οποιοδήποτε άλλο.Για αυτό τώρα, ας αφοσιώθούμε στους αγώνες που έχουν τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε όλοι να έρθουν πίσω νικητές! ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

*να αναφέρονταν

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια*
απολογούμαι για τα ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον "ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ" επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος να τα πει εξω απ τα δοντια.. Μακαρι να πιασουν τοπο τα λογια του κ να καταλαβουν καποιοι οτι ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.. Οσο για τον ανωνυμο που ζητα να κρατηθει το επιπεδο, δεν υπαρχουν σχολια...Καλη επιτυχια στα παιδια που αγωνιζονται, ευχομαστε ολοι η ομοσπονδια να φερθει οπως πρεπει στην καθε περιπτωση για να συνεχισουν αυτα τα παιδια να μας κανουν υπερηφανους..

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν τα λεφτα που ξοδευονται για τους παρατρεχαμενους να δινονταν στους αθλητες που τους τα χρωστανε εδω και χρονια.