Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τέσσερις τελικοί για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο U23

Σπουδαία εμφάνιση για τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βαρέζε της Ιταλίας. Τα τέσσερα από τα επτά πληρώματα που μας εκπροσωπούν στη διοργάνωση εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης και την Κυριακή θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Πιο αναλυτικά η Κατερίνα Νικολαΐδου πήρε την πρώτη θέση στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών και προκρίθηκε χωρίς να ανησυχήσει. Ακολούθησε η δίκωπος άνευ με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Απόστολο Λαμπρίδη που πήρε τη 2η θέση στον ημιτελικό, όπως δεύτερος στον ημιτελικό του σκιφ ήταν και ο Διονύσης Αγγελόπουλος. Σπουδαία πρόκριση και για τα κορίτσια του διπλού σκιφ ελ βαρών. Οι Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Πέργουλη στην παρθενική τους εμφάνιση ως πλήρωμα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα πήραν την 3η θέση στον ημιτελικό και θα δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό.

Αντίθετα το αντίστοιχο πλήρωμα των αγοριών οι Πέτρου και Ντούσκος αν και προσπάθησαν ως το τέλος τερμάτισαν στην 5η θέση του ημιτελικού και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό. Εκεί θα αγωνιστεί και ο Σπύρος Γιάνναρος που τερμάτισε 6ος στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών.

Τέλος, η Σοφία Ασουμανάκη, στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, πήρε την 1η θέση στον Γ΄ τελικό και την 13η στη γενική.

Την Κυριακή σύμφωνα με το πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδας οι ελληνικοί τελικοί έχουν ως εξής:

10:37 Σκιφ ελ βαρών (Μικρός τελικός) Σ. Γιάνναρος
11:19 Διπλό σκιφ ελ βαρών (Μικρός τελικός) Ντούσκος- Πέτρου
12:00 Σκιφ ελ βαρών (ΤΕΛΙΚΟΣ) Κ.Νικολαΐδου
12:30 Δίκωπος άνευ (ΤΕΛΙΚΟΣ) Χρηστομάνος-Λαμπρίδης
14:30 Διπλό σκιφ ελ βαρών (ΤΕΛΙΚΟΣ) Τσιάβου-Πέργουλη
15:30 Σκιφ (ΤΕΛΙΚΟΣ) Δ.Αγγελόπουλος
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: