Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Θριαμβευτής του 80ου Παν Πρωταθλήματος ο ΝΟΙ

O Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής και της 2ης φάσης (Παίδες Κορασίδες και ΑΜΕΑ) αλλά και συνολικά του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, η αυλαία του οποίου έπεσε στην πόλη του τα Γιάννενα το μεσημέρι της Κυριακής.

Κάτω από άριστες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες στην Παμβώτιδα λίμνη, αλλά και παρουσία εκατοντάδων φίλων της κωπηλασίας στις εξέδρες του Κωπηλατικού Κέντρου, οι νεαροί κωπηλάτες του ΝΟΙ κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο αφήνοντας πίσω τα δυο σωματεία από τον Βόλο τον ΟΕΑ ΝΑΒ με ένα χρυσό και 4 ασημένια και τον ΝΟΒΑ με ένα χρυσό, δυο ασημένια και ένα χάλκινο. Δείτε εδώ αναλυτικά τον σχετικό πίνακα.

Στο σύνολο και μαζί με τους αγώνες της Α΄φάσης ο ΝΟΙ κατέκτησε συνολικά 35 μετάλλια (23-3-9), στην δεύτερη θέση ήταν ο ΕΝΟΑ με 9 (6-1-2) και τρίτος ο ΝΟΘ με 16 (5-8-3).

Και στην συνολική βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος ο ΝΟΙ ήταν πρώτος με 313 βαθμούς, ο ΝΟΘ δεύτερος με 126 και ο ΝΟΒΑ τρίτος με 123,5.

Ξεχωριστή στιγμή ο τελικός του διπλού σκιφ ΑΜΕΑ (φωτο) όπου νικητής αναδείχθηκε ο ΝΑΣ με τους Καρέλη-Αναστόπουλο και δεύτερος ήταν ο ΟΦΘ με τους Μπουλιώνη -Ρούκα. Και τα δυο πληρώματα γνώρισαν την αποθέωση κατά τον τερματισμό τους

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών της Β΄φάσης μπορείτε να τα δείτε εδώ
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: