Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ευρωπαικό πρωτάθλημα: Το πρόγραμμα των τελικών


Με τους μικρούς τελικούς θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Κυριακής που είναι και η τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Σεβίλλη.

Στις 10.14 θα αγωνιστεί η δίκωπος άνευ με τους Αλέξανδρο Λουλούδη και Κωνσταντίνο Χρηστομάνο, στις 10:56 θα ακολουθεί ο μικρός τελικός του διπλού σκιφ των γυναικών με τις Αθηνά Αγγελοπούλου και Ελένη Διαμάντη ενώ στις 11:08 θα αγωνιστεί ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ των ανδρών.

Ο πρώτος μεγάλος τελικός για την Ελλάδα είναι αυτός της δικώπου άνευ ελ βαρών των ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα και Νίκο Αφεντούλη που θα διεξαχθεί στις 11:33.

Θα ακολουθήσει αμέσως μετά στις 11:48 ο τελικός του σκιφ ελ βαρών γυναικών με την Κατερίνα Νικολαΐδου.

Στις 12:03 στον τελικό του αντίστοιχου αγωνίσματος των ανδρών θα πάρει μέρος ο Σπύρος Γιάνναρος ενώ η αυλαία του ελληνικού ενδιαφέροντος στη Σεβίλλη θα πέσει στις 12:48 με τον τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών όπου παίρνουν μέρος ο Λευτέρης Κόνσολας και ο Παναγιώτης Μαγδανής.
Υπενθυμίζεται ότι στο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βαρέζε της Ιταλίας η Ελλάδα είχε κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου είχαν ανέβει η τετράκωπος άνευ των ανδρών που αποτελούσαν οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας, ο Γιάννης Χρήστου και ο Γιώργος Τζιάλλας όπως και το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών που αποτελούσαν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι χάλκινες Ολυμπιονίκες του Λονδίνου η Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Η ΕΤ1 θα ξεκινήσει την απευθείας μετάδοση στις 12:00 ενώ τους τελικούς με τα ελληνικά πληρώματα που θα προηγηθούν θα τους μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση εμβόλιμα εκείνων που θα δείξει απευθείας.
Πηγή: www.kopilasia.gr
Σημ. "Greek Rowers": Συγχαρητήρια στην κρατική τηλεόραση! Ο προγραμματισμός τους μας αφήνει άφωνους. 
Ο "Greek Rowers" θα ξεκινήσει τη μετάδοση των αγώνων από τις 11:30, αναπαράγοντας την εικόνα του "World Rowing"

Δεν υπάρχουν σχόλια: