Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ένας ακόμη τίτλος για την Katherine Grainger

Helen Rollason award for inspiration: Claire Lomas (© Stefan Rousseau-PA Wire)

Η Βρετανίδα κωπηλάτρια Katherine Grainger ανακηρύχθηκε "Olympian of the Year" χθες βράδυ, στις ετήσιες βραβεύσεις "Αθλήτριες της Χρονιάς" της "Sunday Times".

Η 37χρονη, έξι φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και τρεις φορές Ασημένια Ολυμπιονίκης, λάμπρυνε φέτος ακόμη περισσότερο την καριέρα της στην κωπηλασία, κερδίζοντας το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λονδίνο, μαζί με την Anna Watkins, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα στο Eton Dorney.

Η βράβευση έγινε χθες, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στα γραφεία της "Sunday Times" του Λονδίνου, μια εβδομάδα μετά την βράβευσή τους από την FISA. Η Grainger με την Watkins πήραν τον τίτλο "Γυναικείο Πλήρωμα της Χρονιάς" από τη FISA την περασμένη Παρασκευή, μετά από μια αήττητη σεζόν στο διπλό σκιφ γυναικών, η οποία τελείωσε με την Ολυμπιακή νίκη τους και ένα από τα εννέα Ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε η Μ. Βρετανία στην κωπηλασία, στην καλύτερη Ολυμπιακή παρουσία στην ιστορία της ομάδας.

Τα βραβεία της Βρετανικής Ομάδας Κωπηλασίας "Olympian of the Year" θα ανακοινωθούν στο δείπνο της ομάδας την 1η Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
Very useful info particularly the last part :) I care for
such information a lot. I was looking for this particular info
for a very long time. Thank you and good luck.
my webpage - weight loss drops