Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Στ. Παπαχρήστος: Η Πολιτεία οφείλει να συμπαρασταθεί στους πρωταθλητές της


Στ. Παπαχρήστος: Η Πολιτεία οφείλει να συμπαρασταθεί στους πρωταθλητές της

"Η προσπάθεια μιας τετραετίας ολοκληρώθηκε. Τώρα ξεκινά μια νέα. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες και οι προοπτικές απογοητεύουν όλους τους πρωταθλητές. Προσωπικά θέλω να δώσω μάχη για να μπορέσω να αγωνιστώ στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πώς όμως; Κάτω από ποιες συνθήκες;

Να φανταστείτε πως ακόμη μου οφείλονται χρήματα από το 2009 κι ας είμαι Ολυμπιονίκης. Όλοι οι αθλητές των Εθνικών ομάδων σ' όλα τα αθλήματα......δίνουν τα πάντα, χωρίς την ανάλογη αναγνώριση από την Πολιτεία. Γνωρίζω καλά πως η Ελλάδα περνά πολύ δύσκολες μέρες, όμως όλοι όσοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί μας μετά τις επιτυχίες μας, θα πρέπει να φροντίσουν να μη συρρικνωθεί ο ελληνικός αθλητισμός.

Όπως και να 'χει, προτρέπω τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Για την υγεία τους, για την ίδια τους τη ζωή. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος εκτόνωσης από την άθληση" δήλωσε στο GOALPOST.GR ο Βολιώτης Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέργιος Παπαχρήστος.

Ο Παπαχρήστος αυτό το διάστημα γυμνάζεται στον σύλλογό του τον ΟΕΑ/ΝΑΒ κάτω από τις οδηγίες του Σίμου Σάμιου. Προσπαθεί και με εναλλακτικές μορφές προπόνησης να "αποτοξινωθεί" από την ένταση και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και να γεμίσει "μπαταρίες" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Φυσικά είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για το γεγονός πως η Πολιτεία δεν έχει σταθεί συνεπής τόσο απέναντί του, όσο και απέναντι σε όλους τους Έλληνες πρωταθλητές.

Ο Στέργιος Παπαχρήστος, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις παρακολουθεί και την αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκινούν από τη νέα χρονιά και επικεντρώνονται σε συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκό, παγκόσμια κύπελλα και παγκόσμιο πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο.
Πηγή: www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: