Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κωπηλατικοί αγώνες ξανά στην Παμβώτιδα


STIBOS__KOPILASIAS_1

Άναψε το πράσινο φως για να επιστρέψουν διοργανώσεις κωπηλασίας στα Γιάννινα. Η Επιτροπή Διοίκησης προκειμένου να διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι κωπηλατικοί αγώνες στην λίμνη των Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση του δύσκολου έργου της ανακατασκευής του κωπηλατικού στίβου προχώρησε με απόφασή της και στην ικανοποίηση του αιτήματος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας παραχώρησης έξι λεμβαρχείων.
Το σχετικό απαντητικό έγγραφο αναλυτικά έχει ως ακολούθως:

"Κύριε Πρόεδρε,
Η καθυστέρηση να απαντήσουμε στο με αρ. πρ. ΑΠΦ067/595/8.5.2012 έγγραφό σας για παραχώρηση έξι λεμβαρχείων οφείλεται στην προσπάθεια μας να βρεθεί λύση με τους συλλόγους χρήστες των λεμβαρχείων.
Έτσι, στη συνεδρίαση της 6 /6/2012 το Δ.Σ. του ΠΕΑΚΙ συζήτησε διεξοδικά το αίτημα παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων και του εκπροσώπου σας κ. Νταλαμάγκα και ομόφωνα αποφάσισε την κατά χρήση παραχώρηση πέντε (5) λεμβαρχείων και συγκεκριμένα τα με αρ. 1,3,4,7 & 8 με δυνατότητα παραχώρησης ενός ακόμα λεμβαρχείου κατά τη διάρκεια των αγώνων και, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την κατασκευή ενός χώρου για την αποθήκευση υλικού.
Μολονότι οι εμπειρίες μας δεν είναι οι καλύτερες από τη χρήση των λεμβαρχείων, η Ε.Δ. έκρινε σκόπιμο να στηρίξει κάθε αίτημα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, επειδή όχι μόνο κάνει υπερήφανη τη Χώρα μας παγκόσμια, αλλά αναδεικνύει και την πόλη μας ως αθλητικό, τουριστικό και οικονομικό περιφερειακό πόλο.
Κατόπιν των παραπάνω και αφού σας πληροφορήσουμε ότι ο κωπηλατικός στίβος έχει ανακατασκευασθεί και είναι έτοιμος για αγώνες , σας προσκαλούμε για την από κοινού κατάρτιση των όρων της παραχώρησης των λεμβαρχείων και τη συνέχιση του διαλόγου σε θέματα που μας αφορούν.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για την Ε.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΑΣ ΦΡ. ΠΑΠΠΑ"
Πηγή: sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: