Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή των Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στους αγώνες του ΝΑΠΕΣΠ .


Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους πρώτους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΝΑΠΕΣΠ στη λίμνη του Πεθελινού, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011. Ο Ν.Ο.Γ. συμμετείχε με δεκαπέντε αθλητές και αθλήτριες  και κατέκτησε ένα χρυσό, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Συγκεκριμένα, η Βαΐτσα Μαρκοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 1Χ κορασίδων. Οι αδελφές Σταυρακάκη, Μαρία και Κατερίνα, κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο στα αγωνίσματα του 2Χ κορασίδων και νεανίδων. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν επίσης, η Πηνελόπη Αλμπαντάκη στο 1Χ αρχ. κορασίδων, η Κατερίνα Μπαλλή με την Ράνια Θωμαΐδου στο 2Χ σκιφ αρχ. κορασίδων και ο Πέτρος Μπαλλής στο 1Χ αρχ. παίδων. Τέλος χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Κατερίνα Μαξούρη με την Έφη Βελισκάκη στο 2Χ κορασίδων.
Οι άλλες θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου είναι: 4η θέση στο 1Χ νεανίδων με τις  Κατερίνα Μαξούρη και Δανάη Σάλλη. 6η θέση η Ιωάννα Γκουγκουσούδη στο 1Χ αρχ. κορασίδων, οι Ιωάννης Παπαδόπουλος και Δημόκριτος Στεφανίδης στο 2Χ παίδων και ο Νικόλαος Παπαδόπουλος στο 1Χ παίδων, και 7η θέση η Στέλλα Τάντση στο 1Χ αρχ. κορασίδων.
Την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Έφ. κωπηλασίας κ. Νίκος Θωμαΐδης, o Αναπ. Γραμματέας Γεώργιος Μαξούρης και ο προπονητής της ομάδας κ. Δάνος Φίτσιος. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Αλμπαντάκη για τη πολύτιμη βοήθειά του στη μεταφορά των σκαφών, καθώς και τους γονείς Κων/νο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Τάντση για τη βοήθειά τους.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια: